Un deputat PD-L sustine ca multi membri PNL vor trece la democrat-liberali

Vineri, 04 Februarie 2011, ora 17:45 1546 citiri
Foto: Monitorul de Iasi

Deputatul PD-L Nicusor Paduraru a declarat vineri, la Iasi, ca in urmatoarele doua-trei saptamani va fi o migratie dinspre PNL spre PD-L a liberalilor nemultumiti de alianta cu PSD.

"In urmatoarele doua-trei saptamani vor fi miscari destul de aspre in PNL. Va fi o migratie a celor de dreapta care nu vor sa stea pe stanga. Migratia va fi atat la nivelul Parlamentului, dar si la nivelul administratiei judetene (din Iasi, n.r.)", a declarat deputatul PD-L de Iasi Nicusor Paduraru.

Acesta a adaugat ca alianta dintre PNL si PSD este "un lucru bun", subliniind ca apreciaza sinceritatea liberalilor si a social-democratilor.

"PNL s-a maritat, nu s-a insurat. Va veni momentul cand PSD va incerca sa striveasca PNL", a mai spus Paduraru.

In ceea ce priveste relatia PSD-PNL de la nivelul Iasiului, Paduraru a subliniat ca, in urma aliantei, rolul liberalilor in alegerile locale va fi "zero".

"Daca-i pupa condurul domnului Nichita (seful PSD Iasi, n.r.), ii urez succes", a mai spus Paduraru, referindu-se la seful PNL Iasi, deputatul Relu Fenechiu.

Dupa ruperea protocolului dintre PSD si PD-L, in 2009, la nivelul Consiliului Local Iasi si Consiliului Judetean Iasi functioneaza o alianta ad-hoc intre PSD si PNL.

Deseori, consilierii liberali au votat initiative ale social-democratilor. In schimb, unii membri PNL au fost numiti in unele functii publice in institutii precum Centrala Electrica de Termoficare, Ateneul "Tatarasi" sau Parcul Tehnologic "Tehnopolis".

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News