Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Un deputat liberal a trecut la PMP

Vineri, 21 Martie 2014, ora 19:54
2906 citiri
Un deputat liberal a trecut la PMP
Foto: actualitateacalarasi.ro

Partidul Miscarea Populara a anuntat, vineri, trecerea deputatului Aurel Niculae de la PNL la PMP, acesta declarand, potrivit comunicatului de presa, ca a plecat "catre partidul care se opune cu cea mai mare fermitate actualei guvernari".

"Am decis astazi, 21 martie, sa ma alatur Partidului Miscarea Populara alegand, astfel, o echipa si un proiect care mi-au castigat increderea si care ma reprezinta cu adevarat - ca om politic, ca roman. Nu voi mai activa in cadrul grupului parlamentar liberal, ci ma alatur celui mai nou si mai proaspat proiect politic. Sunt foarte bucuros sa gasesc aici oameni tineri si plini de energie.

Ca si ei, si eu cred ca e important ceea ce lasi in urma. Am doi copii si vreau ca ei sa fie mandri pentru ceea ce a construit tatal lor alaturi de acest partid, pentru ceea ce a facut concret pentru oameni. Sunt si voi ramane un om de dreapta si dincolo de orice ambitii politice, imi doresc sa activez intr-un partid care sa se manifeste, prin discurs si prin initiative, ca un partid autentic de dreapta", se arata in declaratia de presa a deputatului Niculae, transmisa vineri de PMP.

El mentioneaza ca, de aceea, crede ca Partidul Miscarea Populara este "alegerea corecta" si ca locul sau este in aceasta echipa.

"PMP este un partid care stie ce vrea si stie de ce parte a baricadei se afla. Este partidul oamenilor care fac politica relaxat, fara ambitii nejustificate si cu linistea pe care le-o da valoarea lor profesionala. Am venit, deci, alaturi de acest partid pentru unicul beneficiu de a fi in acord cu crezul meu politic. Nu am plecat catre putere, ci catre partidul care se opune cu cea mai mare fermitate actualei guvernari", mai spune Niculae, potrivit comunicatului de presa transmis de PMP.

Aurel Niculae a fost ales deputat intr-un colegiu din judetul Calarasi si este membru in Comisia pentru politica economica a Camerei.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#deputat PNL trecut PMP, #Aurel Niculae PMP , #deputat