Udrea: Guvernul Boc este bun, dar este loc de mai bine

Miercuri, 01 Septembrie 2010, ora 11:21
2556 citiri
Udrea: Guvernul Boc este bun, dar este loc de mai bine

Elena Udrea a declarat miercuri, la intalnirea diplomatilor romani, ca Guvernul Boc este unul bun, insa este de parere ca "este mereu loc de mai bine".

Intrebata ce parere are despre activitatea cabinetului condus de Emil Boc, Elena Udrea a raspuns: "Cred ca este un cabinet bun, dar intodeauna este loc de mai bine".

Elena Udrea precizat ca, in opinia sa, in urma remanierii anuntate pentru aceasta saptamana nu vor fi ministere care sa fie comasate.

In ceea ce priveste numele ministrilor care vor fi remaniati, Elena Udrea nu a dorit sa spuna nimic.

"Cred ca daca sunt anumite probleme, acest lucru va fi spus de prim-ministru. Cred ca a facut acea analiza si vom vedea care este opinia prim-ministrului vis a vis de performantele ministrilor si vom vedea care va fi si opinia partidului", a declarat Elena Udrea.

Remanierea guvernului: Boc si lideri PD-L s-au intalnit cu Basescu

Mai multi lideri PD-L, ministri si premierul Emil Boc s-au intalnit marti, la Palatul Cotroceni, cu presedintele Traian Basescu, pentru a discuta despre remanierea guvernului.

Intalnirea cu seful statului a avut loc dupa ce Emil Boc si mai multi lideri din conducerea PD-L s-au reunit, in cursul diminetii, la Palatul Victoria, pentru a discuta inaintea noii sesiuni parlamentare si a analiza activitatea membrilor Guvernului.

La intalnirea cu premierul din cursul diminetii au participat, printre altii, Radu Berceanu, Roberta Anastase si Vasile Blaga.

Liderii PD-L discuta despre remaniere cu Emil Boc, la Guvern

Emil Boc va prezenta parlamentarilor PD-L evaluarea facuta fiecarui ministru in parte in cadrul unei intalniri a Biroului Permanent National cu grupurile parlamentare ale PD-L, reuniune ce va avea loc miercuri, 1 septembrie, la ora 19.00. La aceasta intalnire este posibil sa fie prezent si presedintele Traian Basescu.

Pana in prezent, premierul nu a mentionat numele niciunui ministru care ar urma sa fie inlocuit. Emil Boc este in continuare zgarcit in declaratii, raspunzand ori de cate ori este intrebat de jurnalisti ca "remaierea se face, nu se discuta".

Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a reacţionat după Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a fost trimisă în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 şi a afirmat că...
#Elena Udrea, #Udrea cabinet Boc, #Udrea remaniere, #remaniere guvern Boc , #remaniere
Comentarii
Poza ulivia
ulivia
rank 1
I
I.E.Feher
rank 1
reuniune ce va avea loc miercuri, 1 septembrie, la ora 19.00. La aceasta intalnire este posibil sa fie prezent si presedintele Traian Basescu.