Conflict intern in PNL Timis, dupa castigarea alegerilor. Noul presedinte al CJ vrea sa scoata de pe lista patru consilieri judeteni

Luni, 05 Octombrie 2020, ora 13:14 5260 citiri
FOTO Consiliul Judetean Timis

Presedintele ales al Consiliului Judetean Timis, Alin Nica, numit presedinte interimar al PNL Timis dupa demisia lui Nicolae Robu, a inceput curatenia pe lista de consilieri judeteni, arata adevarul.ro.

Potrivit sursei citate, Alin Nica le-a cerut unor consilieri judeteni, impusi de Nicolae Robu si alesi pe lista PNL, sa se retraga. In caz contrar, sustine Nica, cei patru isi vor pierde mandatele prin retragerea sprijinului politic si excluderea din partid.

"Le-am cerut colegilor Alin Popoviciu, Cosmin Buboi, Nicolae Bitea si Calin Roman sa isi depuna retragerile pana astazi (n.r. luni) la ora 12.00. In caz contrar, vom trece la excluderea lor. Motivele sunt multiple si sunt legate in primul rand de faptul ca au adus deservicii partidului prin imaginea lor, prin lucrurile care s-au spus in presa despre aceste persoane", a declarat Alin Nica.

Alin Popoviciu, fost secretar general al PNL Timis, a declarat pentru adevarul.ro ca nu are niciun motiv sa faca un pas in spate, asteptand sa i spuna motivele pentru care nu mai este sustinut sa ramana pe lista de consilier a CJ Timis.

"Cu ce am gresit? Prima data sa mi se spuna de ce trebuie sa ma retrag. Sunt conducere interimara, trebuie sa faca ce considera ca e mai bine pentru ei. Trebuie sa imi spuna care sunt motivele pentru care trebuie sa ma retrag si dupa ce mi le spun trebuie sa imi spuna ce probleme de imagine sunt. Adica, am fost bun pana cand? Consider ca nu am gresit cu nimic. Disperarea asta de a...Eu astept sa faca ceea ce au de facut. Dupa aceea sunt pregatit. Si asa am fost nevorbit patru ani. O sa fie un deliciu sa cititi ceea ce declar. Eu stiu bine ce am de facut", a declarat Popoviciu pentru adevarul.ro.

Potrivit sursei citate, Calin Roman, Nicolae Bitea si Cosmin Buboi nu au putut fi contactati pentru a spune daca se vor retrage sau nu de pe lista de consilieri judeteni a PNL.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News