Tanara parlamentar la 24 de ani: Femeilor din PSD le lipseste tupeul celor de la PDL

Vineri, 01 Martie 2013, ora 23:22
6289 citiri
Tanara parlamentar la 24 de ani: Femeilor din PSD le lipseste tupeul celor de la PDL
Foto: Antena 3

Catalina Stefanescu, tanara care a ajuns deputat la 24 de ani si despre care presa a scris ca este apropiata a lui Liviu Dragnea, considera ca femeile din PSD sunt respectabile si ca nu au atat de mult tupeu precum cele din PDL.

"In politica s-a promovat un anumit gen de femei, cele care au parut ca sunt malefice, ca fac mai mult rau. Exista si femei naturale, care nu au nicio intentie meschina, dar nu sunt in atentia presei, pentru ca presa cauta senzational.

In PSD avem doamne jos palaria. Andronescu, Rovana Plumb, Daciana Sarbu. Femeilor din PSD le lipseste tupeul celor de la PDL. Avem doamne ministru, doamne primar. (...) Lia Olguta Vasilescu... Nu trebuie sa confundam o femeie luptatoare cu una tupeista. Olguta a fost parlamentar la 25 de ani, daca nu ma insel", a declarat tanara Catalina Stefanescu, la Antena 3.

Aceasta a clarificat mai multe lucruri aparute in presa in timpul campaniei electorale, printre care faptul ca ar fi fost secretara lui Liviu Dragnea si ca a dansat latino cu lideri PSD la un eveniment organizat de partid.

"Nu am fost dansatoare. In acel film care a aparut la televizor nu eram eu. Nu am fost nici secretara lui Dragnea, am colaborat la secretariatul general. Era o echipa de tineri. Mi se pare totusi putin nedrept sa ma justific daca sunt sau nu secretara. Sunt multe doamne care au aceasta meserie, este respectabila", a continuat ea.

Cel mai mult a deranjat-o, spune ea, faptul ca intreaga poveste a plecat de la ceva fals: filmuletul in care de fapt nu aparea ea. "S-a intrat foarte mult in viata personala, in divortul parintilor. Discriminarea pozitiva sau victimizarea nu ma caracterizeaza. (...) A fost o intrare foarte violenta in viata publica. Presa a cautat spectaculosul in viata mea, dar nu este nimic spectaculos in viata mea. Am fost foarte activa toata viata, nu am stat degeaba, am fost voluntara in multe organizatii", a spus ea.

Stefanescu: Varsta nu este un pacat. Nu este nici un atu

Aceasta a precizat ca a ajuns in politica prin prisma faptului ca familia sa activeaza in domeniu si ca de mica a trait in aceasta lume. Ea a adaugat ca mama sa era implicata in multe activitati ale partidului la Valcea si ca o lua si pe ea cand era mica.

"Am prins microbul. Am activat in organizatiile de tineret. Mama nu m-a sprijinit mai mult decat orice parinte isi sprijina copilul. Mama este secretar de stat la ministerul Muncii, dupa o activitate politica de mai bine de 10-15 ani. A fost director la AJOFM Valcea de cativa ani, acum este presedinte la ANOFM", a mentionat deputatul, adaugat ca varsta sa nu reprezinta un pacat, dar nici un atu.

Despre inceputul in politica, Catalina Stefanescu spune ca a fost destul de greu si ca s-a lovit de misoginismul celor din jur.

"Este bine sa avem femei in orice domeniu si in politica. In politica e mai greu. Nu este cazul sa ma victimizez. S-a intamplat sa simt misoginismul pe pielea mea, dar asa a fost sa fie. Poate ca in alte tari femeile in politica nu au atatea obstacole de depasit", a mai spus tanara.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#deputata 24 ani, #femeie PSD tupeu, #Catalina Stefanescu femei PSD tupeu , #deputat