Suficient de "nebun" sa ingroape USL? (Opinii)

Duminica, 14 Iulie 2013, ora 12:02
10252 citiri
Suficient de "nebun" sa ingroape USL? (Opinii)

Senatorul Valer Marian "le-a facut-o" celor din USL. Autodenuntul sau e o chestiune daca nu periculoasa, macar extrem de jenanta.

Dar poate deveni de-a dreptul "criminala", o lovitura care va zgudui serios USL. Depinde cat e de "nebun" fostul sef al PSD Satu Mare. Pentru ca "nebun", nu in sensul clinic, ci ca tupeu politic si indrazneala de a face sau sustine unele din cele mai mari acte de bravura posibile, pare ca e.

Doar ca, poate-poate, Valer Marian a fost suficient de "nebun" sa faca altceva. Sa adune, asa cum se lauda, probe suficient de solide sa dovedeasca frauda pe care toata lumea o banuieste la referendum. Chestii serioase, compromitatoare, cu potential distrugator.

Ia sa vedem ce zice despre probe: "Le voi prezenta la DNA. Au participat mai multi martori, s-ar putea sa apara si o inregistrare audio, dar sunt chestiuni pe care le voi discuta la DNA".

Cutremur in PSD. Un senator se autodenunta la DNA: Dragnea a fraudat referendumul

Totusi, am ceva indoieli in privinta lui Valer Marian. Nu de alta, dar mai mereu mi-a dat impresia unui personaj odios. "Monstru odios, betiv si santajist", ca sa-l citam pe unul dintre cei care au fost cei mai apropiati colaboratori ai sai. Cateva mostre - recent, i-a trimis lui Ponta o scrisoare in care il acuza ca isi batea "cu bestialitate" tatal, ca e homosexual, ca e agent acoperit SIE, ca a participat la orgii si asa mai departe.

Valer Marian, despre frauda la referendum si Dragnea: O sa apara si inregistrari audio

Despre fostul premier, Mihai Razvan Ungureanu, zicea ca e homosexual (ce ziceti de oamenii care considera ca asta e o fapta grava?), agent strain, tradator de tara. Despre Basescu, de 10 ori mai multe.

"Spune-mi cu cine te insotesti ca sa-ti spun cine esti". Ei bine, Valer Marian se intovarasea cu fostul senator PSD Catalin Voicu, un om care isi batea joc de justitie, iar ca si consilier parlamentar si-a luat un alt personaj dubios, pe locotententul dezertor care fugise din unitate pentru a aparea in Piata Universitatii si a cerut instaurarea unei dictaturi militare. Si lista poate continua.

Valer Marian, senatorul Che Guevara. Urmarit cu elicopterul de SRI si oprimat de americani

De aceea, "nebunul" Valer Marian, in afara cazului in care a avut inspiratia sa faca niste inregistrari-minune, va ramane doar un caraghios care a mai lansat o bomba pe piata, o tampenie pe care unii o vor crede, dar multi o vor trece cu vederea, chiar daca e foarte posibil sa fie adevarata.

Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Preşedintele AUR, George Simion, a propus, la Conferinţei Internaţionale „Make Europe Great Again” care a avut loc, sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, ca toate partidele...
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
Preşedintele AUR, George Simion, a declarat sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, la Conferinţa Internaţionale „Make Europe Great Again”, că zilele trecute, premierul Marcel...
#Valer Marian fraudare referendum, #Valer Marian Dragnea autodenunt , #referendum