Senatul Romaniei ar putea fi convocat in sesiune extraordinara pentru a aproba mai multe ordonante de urgenta ale Guvernului

Marti, 19 Ianuarie 2021, ora 08:032606 citiri
Senatul Romaniei ar putea fi convocat in sesiune extraordinara pentru a aproba mai multe ordonante de urgenta ale Guvernului
FOTO Senatul Romaniei

Biroul permanent al Senatului are pe ordinea de zi a sedintei de marti, ora 11.00, o decizie a presedintei forului legislativ Anca Dragu de convocare a Senatului in sesiune extraordinara. Plenul Senatului ar fi programat la ora 14.00, pentru informarea cu privire la proiecte de legi pentru aprobarea mai multor ordonante de urgenta ale Guvernului, cat si pentru modificarea componentei unor comisii permanente.

"Se convoaca Senatul in sesiune extraordinara, in data de 19 ianuarie 2021, ora 14.00", arata decizia presedintei Senatului Anca Dragu, care este inscrisa pe ordinea de zi a Biroului permanent de marti.

Tot marti are loc si sedinta Comitetului liderilor grupurilor parlamentare, conform site-ului Senatului.

De asemenea, pentru plenul programat la ora 14.00, marti, sunt doua puncte pe ordinea de zi:

"1. Informare cu privire la proiectele de legi privind aprobarea unor ordonante de urgenta ale Guvernului, precum si a altor initiative legislative inregistrate la Biroul permanent al Senatului, care urmeaza sa fie avizate de comisiile parlamentare in termenele stabilite.

2. Modificari in componenta nominala a unor comisii permanente".