Seful organizatiei de tineret a PSD a votat motiunea de cenzura

Joi, 10 Octombrie 2019, ora 14:12 10694 citiri
Foto: Facebook/Gabriel Petrea

Deputatul Gabriel Petrea (foto), presedintele organizatiei de tineret a PSD, a votat, joi, motiunea de cenzura depusa de Opozitie impotriva Guvernului Dancila, el nefiind singurul social-democrat care a votat cot la cot cu Opozitia.

Astfel, au mai votat pentru caderea guvernului PSD si deputatii Marius Bota (PSD) si Mihaita Gaina (ex-PSD). Gabriel Petrea a fost aplaudat de parlamentarii Opozitiei si huiduit de colegii sai, relateaza televiziunile de stiri.

Kelemen Hunor, Atilla Korodi si Marton Arpad, de la UDMR, au votat si ei deja, insa nu la vedere. La fel a procedat si liderul grupului deputatilor minoritatilor, Varujan Pambuccian, spre deosebire de unii dintre colegii sai, care au votat la vedere pentru caderea Guvernului Dancila.

Votarea s-a desfasurat sub atenta supraveghere a Olgutei Vasilescu (PSD), secretar al Camerei Deputatilor, dar si a premierului Dancila, care a ramas in sala impreuna cu o parte dintre ministri.

Fiecare partid si-a desemnat reprezentanti care sa numere voturile la vedere, printre acestia fiind Daniel Constantin (ProRomania), Florin Roman (PNL) si Robert Turcescu (PMP).

Presedintele PNL, Ludovic Orban, care nu este parlamentar, a fost prezent la vot, dar de la tribuna invitatilor, unde a fost invitat de presedintele de sedinta, Marcel Ciolacu (PSD).

C.B.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News