Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Politica > demisie
A   A   A

Sefa DSP Suceava a demisionat. Secretar de stat: Ne confruntam cu demisii. Demisie si abandon

Sefa DSP Suceava a demisionat. Secretar de stat: Ne confruntam cu demisii. Demisie si abandon
Foto: Arhiva Pixabay
Directorul executiv interimar al Directiei de Sanatate Publica Suceava, Silvia Boliacu, a demisionat, a anuntat, miercuri seara, secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Horatiu Moldovan.

Oficialul guvernamental a afirmat ca "ne confruntam cu demisii la Directiile de Sanatate Publica din tara, la Suceava la fel, demisie si abandon".

Moldovan a mai spus ca la conducerea DSP Suceava va fi redistribuit personal de la Iasi si Botosani. Director interimar la DSP va fi dr. Elena Manuela Trifan, de la DSP Iasi, transmite Monitorul de Suceava.

Situatia din Suceava se agraveaza pe zi ce trece. Autoritatile locale fac apel ca aceasta regiune sa nu fie transformata in Lombardia Romaniei. Presedintele Consiliului Judetean Iasi, Maricel Popa, cere autoritatilor sa regandeasca strategia pentru impiedicarea extinderii coronavirusului.
Citeste si: Apel la Guvern: Nu Bucurestiul are prioritate! Nu transformati Moldova in Lombardia Romaniei

Demisii si la Brasov

Si Anca Bertea, directorul Directiei de Sanatate Publica (DSP) Brasov, a demisionat din functie in cursul zilei de miercuri.

Informatia a fost confirmata de Bertea, care a precizat ca "institutia nu era pregatita nici cand era bine, ca sa nu vorbim de situatia actuala", relateaza BizBrasov.

Citeste si: In plina pandemie, sefa DSP Brasov si-a dat demisia: Cand au aflat de coronavirus, jumatate din angajati au intrat in concedii medicale
Facebook ShareTweet
 Joi, 26 Martie 2020, ora 11:52

 Articol citit de 6242 ori

Citeste si: