Ce se va discuta în prima ședință a noului Biroul Executiv Naţional de după congresul PNL

Marti, 28 Septembrie 2021, ora 07:38 1839 citiri
Florin Cîţu a declarat că în şedinţa BEx vor fi discutate toate variantele privind şefia Camerei Deputaţilor FOTO Facebook / Florin Cîţu

Biroul Executiv Naţional al PNL este convocat marţi, 28 septembrie, în prima şedinţă în noua componenţă, după congresul partidului din 25 septembrie.

Preşedintele PNL, premierul Florin Cîţu, a declarat că în şedinţa BEx de marţi vor fi discutate toate variantele privind şefia Camerei Deputaţilor, după demisia din această funcţie a lui Ludovic Orban.

"Mâine în BEx vom discuta toate variantele şi vom vedea care este cea mai bună variantă pentru PNL", a afirmat luni Florin Cîţu.

Fostul lider al PNL Ludovic Orban a anunţat că îşi trimite demisia de la şefia Camerei, la noua conducere a partidului, pentru ca aceasta să o poată înainta atunci când va exista posibilitatea refacerii majorităţii, astfel încât să existe garanţia că funcţia va rămâne la liberali.

"Demisia mea nu este la dispoziţia preşedintelui PNL pe o perioada nelimitată. În cazul în care în termen de 15 zile ea nu va fi depusă la Camera Deputaţilor, (...) îmi voi depune eu personal demisia. Am anunţat această decizie, este irevocabilă", a precizat luni Ludovic Orban.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News