Reglare de conturi la vârful PSD Iași. Președintele organizației îl acuză pe fostul secretar general că l-a agresat

Autor:N.G.
Vineri, 22 Octombrie 2021, ora 20:521871 citiri
Reglare de conturi la vârful PSD Iași. Președintele organizației îl acuză pe fostul secretar general că l-a agresat
Maricel Popa, presedintele PSD Iași

Reglări de conturi la vârful PSD Iași. Preşedintele Maricel Popa îl acuză pe Vasile Cîtea că l-ar fi strâns de gât, obţinând schimbarea acestuia din funcţia de secretar general al organizaţiei.

Senatorul a prezentat şi poze colegilor care ar dovedi agresiunea deputatului. Cîtea a respins acuzaţiile, reproşându-i lui Popa că minte. Potrivit Ziarului de Iași, acuzațiile au fost lansate la şedinţa Comitetului Executiv Judeţean al PSD care s-a ţinut vineri.

După discuţii privind strategia partidului în perioada următoare, de la votul în Parlament pentru Guvernul Ciucă până la posibilitatea convocării alegerilor anticipate la primăvară, preşedintele filialei ieşene a PSD l-a acuzat pe secretarul organizaţiei judeţene că l-a agresat.

M-a bătut, iată pozele care dovedesc asta!”, le-ar fi spus preşedintele Popa primarilor şi preşedinţilor de organizaţii PSD prezenţi, care s-au arătat surprinşi. Sursele noastre ne-au relatat că Vasile Cîtea i-a replicat scurt: „Minţi!”. Incidentul s-ar fi petrecut cu o săptămână în urmă, potrivit sursei citate.

Maricel Popa a declarat că nu mai poate lucra cu Vasile Cîtea şi l-a propus pe Bogdan Cojocaru secretar general al organizaţiei. Acesta a primit votul membrilor CEx.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News