Sassu vrea sa transmita in direct la TVR lucrarile Parlamentului

Miercuri, 01 Aprilie 2009, ora 13:58 773 citiri

Directorul general al televiziunii publice, Alexandru Sassu, a trimis conducerii Camerei Deputatilor o scrisoare prin care informeaza ca TVR este pregatita sa difuzeze in direct lucrarile Parlamentului.

Sassu precizeaza ca, daca Legislativul accepta propunerea sa, ar trebui sa desemneze o persoana responsabila cu acest proiect care sa colaboreze cu specialistii din televiziune.

"In spiritul misiunii de serviciu public, pentru buna informare a cetatenior asupra activitatii Parlamentului Romaniei, Societatea Romana de Televiziune este pregatita sa difuzeze in direct lucrarile Senatului si Camerei Deputatilor.

Va rugam ca, dupa analiza propunerii noastre, in cazul in care sunteti interesati de acest proiect, sa binevoiti a desemna din partea institutiei dumneavoastra o persoana responsabila de acesta, care urmeaza sa colaboreze cu specialistii din SRTv pentru a asigura succesul proiectului", se arata in adresa trimisa de Sassu.

Documentul este inscris pe ordinea de zi a sedintei Biroului Permanent al Camerei. Atat la Senat, cat si la Camera Deputatilor au avut loc mai multe discutii, in cadrul Birourilor Permanente, privind necesitatea ca posturile de televiziune, in special cel public, sa transmita lucrarile Parlamentului.

Presedintele Senatului Mircea Geoana si-a exprimat dorinta, pe 9 martie, in interiorul conducerii Senatului, ca anumite activitati ale acestei camere, anumite "momente de substanta politica", sa fie transmise de catre Televiziunea publica.

Geoana a considerat ca ar fi necesare "o ora sau doua ore de transmisie directa" la Televiziunea publica.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
AIUREA AIUREA
rank 5
ULTIMA ORA : TRAIAN BASESCU SI-A DEPUS DEMISIA DIN FUNCTIA DE PRESEDINTE AL ROMANIEI
AIUREA AIUREA
rank 5
ULTIMA ORA :TRAIAN BASESCU LE PROPUNE CELOR DOI, ADINA VALEAN SI CRIN ANTONESCU SA II CUNUNE