Sase consilieri din Arad, ramasi fara sprijin politic, nu au fost validati

Joi, 26 Iunie 2008, ora 17:14 1059 citiri

Mandatele a sase consilieri locali din judetul Arad nu au fost validate, deoarece partidele care i-au sustinut in alegerile locale le-au retras sprijinul politic.

Prefectul judetului Arad, Gavril Popescu, a anuntat, joi, ca in toate localitatile au fost constituite consiliile locale, iar primarii au fost numiti prin hotarare judecatoreasca, informeaza, joi, NewsIn.

"Pe listele date de partide, unii dintre consilierii alesi nu se mai regasesc. La infiintarea consiliilor locale ar fi trebuit ca liderii partidelor politice sa ateste numarul alesilor si calitatea acestora ca membri de partid.

Au fost consilii in sase localitati in care a fost retras sprijinul politic unor alesi, iar urmatorii de pe lista trebuie sa le ia locul. Trebuie sa recunosc ca mai avem inca probleme legate de acest aspect", a declarat Gavril Popescu.

Printre cei sase consilieri care nu au fost validati sunt si cei din orasele aradene Ineu, Pancota si Chisineu Cris.

Reprezentantul Guvernului in teritoriu a mai mentionat ca, in judetul Arad, mai sunt primari care nu au primit pana la momentul constituirii consiliului local hotararea judecatoreasca de investire, astfel, ei vor fi numiti oficial in functii la urmatoarele sedinte ale consiilor locale.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News