Lucian Romașcanu: ”Din ciuma roșie văd că suntem un fel de Crucea Roșie. Oamenii care au dus PSD la etichetări de genul nu mai sunt nici măcar în a doua linie”

Autor: N.G.
Duminica, 07 Noiembrie 2021, ora 20:28 3201 citiri
Senatorul PSD Lucian Romașcanu

Senatorul Lucian Romașcanu a declarat duminică că PSD este capabil să se reformeze și din ciuma roșie a devenit un fel de Crucea Roșie.

„În primul rând, se vorbește mult de «ciuma roșie», sigur că noi am luat-o și am încercat să o dăm în glumă, dar să nu uităm de unde vine «ciuma roșie». Dacă vrem să fim oameni corecți, am putea să abandonăm dictonul pentru că ne vine de la niște oameni pe care nu cred că i-a respectat nimeni”, a declarat senatorul PSD, la B1TV.

Referitor la faptul că inclusiv Marcel Ciolacu s-a autointitulat ironic „șef la «ciuma roșie»”, Lucian Romașcanu a afirmat următoarele „Păi dacă la fiecare semafor și colț de stradă auzi de ciuma roșie, încerci să o dai în derizoriu. Problema e alta, că din «ciuma roșie» văd că suntem un fel de Crucea Roșie.

Problema este că nu aș vrea să trec peste faptul că totuși, deși poate fi greu de crezut într-o clasă politică pe care nu o mai crede nimeni, un partid cum e PSD se poate reforma, sau măcar merită să încerce să se reformeze. Tocmai am spus mai devreme că oamenii pe care îi blamați și care au dus, să spunem, PSD în zona în care a fost etichetat cum a fost etichetat nu mai sunt în prima linie, nici măcar în a doua linie”.

PNL și PSD vor lua luni, 8 noiembrie, o decizie cu privire la posibila colaborare a celor două partide într-o coaliție de guvernare.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News