Roberta Anastase: Cei de la PNL au facut circ in Camera Deputatilor

Marti, 20 Octombrie 2009, ora 17:58 954 citiri

Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, a tinut sa declare marti in fata presei ca protestul celor de la PNL din Camera a fost un circ.

"Vreau sa fac o precizare pentru ca azi de dimineata (marti n.red.) am asistat la un nou circ generat de o parte din colegii de la PNL, probabil din cauza faptului ca au inceput campania electorala foarte devreme, la inceputul anului, si nu pot urmari evenimentele", a declarat presedintele Camerei.

Anastase ii acuza pe cei de la PNL ca nu au urmarit ordinea de zi anuntata luni si au facut circ degeaba.

"Ieri (luni n.red.) nu au urmarit ca ordinea de zi s-a epuizat si mai mult decat atat aceasta sedinta era programata pentru ora 11:30. Au inceput sa faca un circ si nu are nicio legatura cu ceea ce ar fi trebuit sa se desfasoare", a mai declarat aceasta.

Roberta Anastase a mai spus chiar ca cei de la PNL sunt foarte obositi si nu si-au dat seama cand s-a votat raportul comisiei Elena Udrea, desi au votat.

"As vrea sa atrag atentia asupra faptului ca sunt foarte obositi si nu stiau ca acel raport s-a votat. Au venit la prezidiu sa ma intrebe daca s-a votat desi facusera asta in urma cu 20 de minute. Nu puteam modifica programul, exista un program stabilit aprobat de Biroul Permanent", a mai declarat presedintele Camerei Deputatilor.

Roberta Anastase se apara de rele cu o iconita

In lumina ultimelor evenimente cand Roberta Anastase si-a suparat de mai multe ori colegii din Opozitie, ea a gasit de cuviinta sa isi gaseasca un mijloc de a se apara. Presedintele Camerei Deputatilor a declarat ca poarta o iconita care o apara de rele.

"Aceasta iconita ma apara de rele. Este o iconita care o port tot timpul cu mine", a declarat Anastase.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News