Remanierea Guvernului: Ce spun Videanu, Blaga, Funeriu si Berceanu? (Video)

Miercuri, 01 Septembrie 2010, ora 16:32
4840 citiri
Remanierea Guvernului: Ce spun Videanu, Blaga, Funeriu si Berceanu? (Video)
Foto: Arhiva

Ministrul Economiei, Adriean Videanu, a spus razand ca are emotii privind remanierea, iar ministrul Internelor, Vasile Blaga, ca nu este in aceeasi situatie, raspunzand intrebarilor adresate de ziaristi miercuri, ziua in care premierul Emil Boc este asteptat sa anunte numele ministrilor remaniati.

"Se vede ca am emotii, nu?", a raspus Videanu razand, intrebat daca are emotii privind remanierea.

Dupa ce ministrului Internelor, Vasile Blaga, i s-a adresat aceeasi intrebare, acesta a raspuns scurt: "nu". Blaga a refuzat sa faca vreo declaratie cu privire la lista ministrilor ce urmeaza sa isi piarda functiile. "Va face asta prim-ministrul in fata colegilor mei. Nu ar fi politicos sa o fac eu", a spus el.

Intrebat daca are ceva sa isi reproseze ca ministru, acesta a declarat: "Dumneavoastra, daca va uitati in oglinda, nu aveti nimic sa va reprosati niciodata? Nu exista nimeni care sa nu poata sa spuna: puteam sa fac si mai mult", a raspuns el.

Un alt ministru care ar putea fi remaniat, cel al Educatiei, Daniel Funeriu, a spus ca are aceleasi "sanse" ca si orice alt coleg de Cabinet sa plece acasa: "Orice ministru e remaniabil inca din prima zi".

Berceanu: Un ministru e ca un jucator de fotbal, poate fi oricand scos de pe teren

Poetic ca intotdeauna, Radu Berceanu, ministrul Transporturilor, unul dintre cei dati "pe surse" drept sigur remaniat, a comparat activitatea sa cu cea a unui jucator de fotbal ce poate fi oricand scos de pe teren.

"Un ministru e ca un jucator pe teren de fotbal, in orice moment poate decide antrenorul sa il schimbe. Drept urmare, domnul prim ministru va aprecia activitatea mea si a celorlalti membri in functie de niste criterii si o sa faca presedintelui Romaniei propunerile pe care le considera necesare.

Mie mi-e greu sa mai am emotii, am fost in destul de multe guverne ca sa nu mai am probleme de tipul asta. Am incercat sa-mi fac treaba cat am putut de bine, intotdeauna e loc si de mai bine. Daca ma uit in urma am zone in care imi fac anumite reprosuri ca daca in momentul ala mi-ar fi venit o idee care mi-a venit mai tarziu ar fi fost un picut mai bine. Eu sunt de mult prea multa vreme soldat disciplinat al PD-L ca sa mai fiu afectat de suisuri sau coborasuri", a spus Berceanu intr-o conferinta de presa.

Premierul Emil Boc va prezenta parlamentarilor democrat-liberali evaluarea fiecarui ministru PDL, in cadrul unei intalniri a Biroului Permanent National cu grupurile parlamentare ale PD-L, care va avea loc miercuri dupa-amiaza.

In urma cu doua luni, in cadrul unei intalniri cu membrii Guvernului si cu parlamentarii PDL, presedintele Traian Basescu a dat ca termen data de 1 septembrie pentru evaluarea activitatii ministrilor. In acest interval, membrii Cabinetului au avut ca sarcina aplicarea masurilor de austeritate.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Adriean Videanu remaniere guvern, #Vasile Blaga remaniere, #remaniere guvern Boc , #remaniere
Comentarii
Poza Iogica
Iogica
rank 5
Trepadusii de teapa lui Videanu, Berceanu, Blaga, au compromis imaginea PDL, prin lipsa de profesionalism, exceptand furtisagurile, ingineriile financiare, etc., prin care au acumulat averi incomensurabile, in dauna si interesele romanilor.
Poza constantin_ion007
constantin_ion007
rank 5
BLAGA: NU EXISTA NIMENI CARE SA SE UITE IN OGLINDA SI SA NU SPUNA: PUTEAM SA FAC SI MAI MULT"-I BANI"