Reactia unui consilier local mustrat ca a parcat pe pista de biciclisti: Hai, dispari! Esti o proasta!

Joi, 14 Iulie 2016, ora 21:28 16380 citiri
Foto: Facebook/Szekely Istvan

Consilierul UDMR din Primaria Floresti, Cluj, Szekely Istvan, a jignit o clujeanca dupa ce a fost atentionat de femeie ca si-a parcat bolidul pe pista de biciclisti.

El a fost intrebat de ce si-a lasat masina de lux in acel loc, iar reactia sa a fost una virulenta: "Ce-ti trebe, tu? Hai, dispari! Misca-te! Esti o proasta! Esti o proasta!", a fost replica acestuia, potrivit eclujeanul.ro.

Femeia i-a facut o poza si a postat-o pe un grup de pe Facebook, unde a relatat intamplarea.

Ulterior, un alt utilizator al retelei sociale a publicat o alta fotografie cu masina lui Szekely Istvan, care era parcata pe un spatiu destinat persoanelor cu handicap.

La scurt timp a venit si reactia conducerii UDMR Cluj, care a condamnat "aroganta" consilierului de a parca in locuri nepermise.

"Este inadmisibil intr-o tara civilizata ca cineva, indiferent ce masina are Mercedes, BMW sau Trabant, sa isi parcheze masina pe pista de biciclisti, iar daca cineva ii atrage atentia sa foloseasca acest limbaj. Voi purta o discutie cu domnul Szekely Istvan. Nu acceptam un astfel de comportament. Eu circul foarte mult cu bicicleta si ma deranjeaza cand cineva blocheaza pista de biciclete", a precizat presedintele UDMR Cluj, Csomo Botond, citat de stiridecluj.ro.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
Poza ORD cel adevarat
ORD cel adevarat
rank 5
Uite ca si intre ARDELENII MEI,sunt oameni prosti,doar e politician.
Poza Te-o
Te-o
rank 5
Individul trebuie scos din consiliul primariei Floresti si urmarit