Raluca Turcan: PSD va trebui sa raspunda pentru toate lucrurile pe care le vom gasi in Guvern

Joi, 10 Octombrie 2019, ora 21:25 7792 citiri
Foto: Facebook / Raluca Turcan

Liderul deputatilor liberali, Raluca Turcan, a declarat, joi seara, ca PSD va trebui sa raspunda pentru lucrurile care vor fi gasite in Guvern si ca este posibil nu numai sa fi disparut toti banii, ci si pusculita.

Raluca Turcan a declarat, joi seara, la B1 TV, ca PSD va fi macinat din interior si ca nu se va mai schimba la fata, dar si ca va trebui sa dea socoteala pentru lucrurile gasite de cei care vor veni la guvernare.

"PSD nu se mai schimba la fata, PSD se va macina din interior, pana cand probabil o sa mai ramana cativa care mai au sanse sa se corecteze, insa eu nu ma bazez pe ceea ce avem de facut in viitor pe PSD.

PSD a iesit din ecuatie, va ramane in opozitie, dar va trebui sa raspunda pentru toate lucrurile pe care le vom gasi in Guvern, ca vom merge la Guvernare si vom lua pusculita si ne vom uita. Nu numai ca nu mai sunt banuti, e posibil sa fi disparut pusculita cu totul si atunci vom prezenta romanilor situatia reala", a spus Turcan.

Raluca Turcan a aratat ca nu minimalizeaza PSD care are capacitate de regenerare.

"In acelasi timp nu minimalizez PSD, pentru ca are o capacitate de regenerare destul de puternica si ce se naste din pisica, soareci mananca. E foarte posibil ca PSD sa prinda forte", a spus Raluca Turcan.

Intrebata ce se va intampla, daca presedintele Klaus Iohannis nu va desemna premierul de la PNL sau Pro Romania, Turcan a aratat ca are incredere in decizia presedintelui.

"Am foarte mare incredere in propunerile pe care le face presedintele Iohannis, am fost parteneri in aceasta constructie politica. Presedintele si-a exprimat clar dorinta ca a aceasta motiune sa treaca si Guvernul sa fie indepartat. Nu am emotii in privinta corectitudinii deciziilor pe care le va lua presedintele Romaniei", a mai spus Raluca Turcan.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News