Marcel Ciolacu anunță că PSD va vota moțiunea de cenzură USR-AUR dacă cele două partide vor avea semnăturile necesare pentru depunere

Vineri, 03 Septembrie 2021, ora 13:04 2217 citiri
Marcel Ciolacu, liderul PSD FOTO Facebook/ Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu a precizat că PSD va vota o eventuală moţiune de cenzură USR-AUR dacă cele două partide vor avea semnăturile necesare pentru a fi depusă. Liderul social-democraţilor a făcut un apel către toate partidele parlamentare să urgenteze procedurile constituţionale pentru încheierea cât mai rapidă a crizei guvernamentale.

„Invit oficial toate formaţiunile politice şi toţi parlamentarii care îşi doresc înlăturarea actualului guvern să contribuie cu modificări sau completări la moţiunea propusă de PSD, având în vedere că aceasta este singura variantă care a fost prezentată public şi care beneficiază de numărul de semnături necesar pentru iniţierea procedurii parlamentare.

Le transmit domnilor Barna şi Simion că miza cea mai importantă în acest moment NU este textul sau autorul moţiunii, ci VOTUL din Parlament care să determine căderea Guvernului Cîţu. Prin urmare, aşa cum am spus aseară, PSD va vota o eventuală moţiune de cenzură USR-AUR dacă cele două partide vor avea semnăturile necesare pentru a fi depusă”, a scris Marcel Ciolacu, vineri pe Facebook.

El a mia spus că trebuie ca partidele să urgenteze procedurile care să pună capăt crizei guvernamentale pentru că există probleme majore ale oamenilor care trebuie soluţionate.

„Fac un apel către toate partidele parlamentare să urgenteze procedurile constituţionale pentru încheierea cât mai rapidă a acestei crize guvernamentale. Oamenii au probleme majore care trebuie rezolvate, nu vor ca politicienii să-şi piardă vremea cu tot felul de crize politice repetate.

Prioritatea noastră trebuie să fie stoparea degradării accelerate a nivelului de trai, pe fondul creşterii masive a preţurilor la energie, alimente şi medicamente. De aceea, este nevoie de instalarea cât mai rapidă a unui guvern legitim care să pună capăt dezastrului economic şi social provocat de actuala echipă guvernamentală”, a completat liderul PSD.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News