PSD depune motiune simpla pe tema fondurilor UE

Marti, 21 Februarie 2012, ora 12:15 1346 citiri
Foto: Arhiva

PSD a anuntat ca va depune motiune simpla pe tema fondurilor europene. Documentul urmeaza sa fie depus, saptamana viitoare, la Camera Deputatilor.

"Intentia noastra este sa redactam, sa depunem, sa dezbatem si sa votam o motiune simpla pe tema fondurilor UE. Motiunea simpla va fi depusa la Camera, vom fi prezenti in toate etapele procedurale de dezbatere si votare a motiunii, cum am declarat la inceputul protestului. Intentia este ca saptamana viitoare sa fie gata textul motiunii si sa-l depunem", a declarat deputatul PSD Viorel Stefan, citata de Mediafax.

Comisarul european pentru Agricultura, Dacian Ciolos, a anuntat, pe 17 februarie, ca, cel mai probabil, Comisia Europeana va recurge la intreruperea platilor realizate pentru Romania prin Programul Operational Regional Dezvoltarea Resurselor Umane.

Ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban, a precizat pentru Ziare.com ca Romania nu pierde nimic, doar ca nu mai poate sa trimita, temporar, cereri de rambursare.

UE, aproape sa intrerupa fonduri pentru Romania. Orban: Nu se pierde nimic

"E o procedura soft, in baza careia, in momentul cand ai imbunatatit situatia, iti reiau platile.

Nu e vorba de sume, e vorba de faptul ca, in momentul de fata, nu mai poti trimite cereri de rambursare. Nu se pierde nimic. Pierderi ar fi in momentul in care ai avea programul suspendat si nu ai mai avea timp sa realizezi acele cheltuieli care se presupun a fi evitate pentru a se evita dezangajarea", a spus ministrul.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com