PSD amana depunerea motiunii simple pe Sanatate (surse)

Luni, 22 Februarie 2016, ora 18:38 1683 citiri
Foto: Arhiva Ziare.com

PSD va amana depunerea motiunii simple pe Sanatate, indreptata impotriva ministrului Patriciu Achimas-Cadariu, pentru a-i lasa acestuia timpul necesar la dispozitie sa rezolve criza copiilor de la Arges.

Surse din PSD au precizat, pentru Mediafax, ca motivul acestei amanari este reprezentat de faptul ca specialistii pe sanatate din PSD au cerut ca ministrul sa fie lasat sa rezolve criza. "Nu vrem sa se zica ca a pierdut timpul cu noi, in loc sa se ocupe de gestionarea situatiei", au precizat sursele citate.

PSD cere demisia ministrului Sanatatii: Guvernul tehnocrat este puternic virusat! Si nevaccinat!

Decizia de amanare va fi oficializata in sedinta BPN al PSD de marti. De asemenea, specialistii PSD pe Sanatate isi vor oferi expertiza Ministerului pentru a ajuta la gasirea unei solutii si identificarea cauzei infectiei bebelusilor de la Arges.

Draftul motiunii simple "Guvernul tehnocrat este puternic virusat! Si frustrat! Si nevaccinat!" este finalizat si urmeaza a fi discutat in sedinta BPN a PSD, de marti.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a sustinut insa ca ar mai fi niste modificari de facut pe text prin adaugarea unor noi puncte.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News