Problema demografica a Romaniei, in viziunea Mariei Grapini: Daca nu va fi sustinuta familia traditionala, casatoria dintre o femeie si un barbat, nu pot aparea copiii

Sambata, 22 Septembrie 2018, ora 20:013400 citiri
Problema demografica a Romaniei, in viziunea Mariei Grapini: Daca nu va fi sustinuta familia traditionala, casatoria dintre o femeie si un barbat, nu pot aparea copiii
Foto: Facebook/Maria Grapini

Europarlamentarul Maria Grapini va raspunde afirmativ intrebarii de la referendumul privind redefinirea familiei, explicand, sambata, ca Romania nu sta bine din punct de vedere democrafic, iar daca nu va fi sustinuta familia traditionala, casatoria dintre o femeie si un barbat, nu pot aparea copiii.

Intrebata, sambata, la Cluj-Napoca, intr-o conferinta de presa cum se pozitioneaza fata de referedumul din 6 - 7 octombrie, privind redefinirea familiei, Maria Grapini a spus ca nu se opune dintre doi barbati sau dintre doua femei, dar familia traditionala sa insemne casatoria dintre o femeie si un barbat.

"Noi, PPU, avem in doctrina familia traditionala, conservarea valorilor traditiilor. Eu voi vota da la referendum, imi pare rau ca nu este foarte explicita intrebarea, era bine sa fie o formulare mult mai precisa. Vreau sa explic si de ce are legatura sustinerea familiei traditionale cu securitatea statului. Din punct de vedere demografic, Romania nu sta bine si daca noi nu vom sustine familia traditionala, casatoria dintre o femeie si un barbat, nu pot aparea copiii.

Nu ma opun parteneriatelor, dar vreau aceasta definitie ca sa facem distinctie dintre parteneriate. Deci nu discriminez pe nimeni, pot sa fie doi parteneri, doua partenere, parteneri micsti, care nu se casatoresc, sa le numim parteneriate, insa familia traditionala sa fie rezultatul casatoriei dintre o femeie si un barbat", a spus Grapini, europarlamentar din partea Partidului Miscarii Umaniste (PPU).

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News