Premierul Citu, suparat pe jurnalistii care il asteptau la intrebari: "Presa nu s-a civilizat in 30 de ani trecuti de la Revolutie"

Miercuri, 26 Mai 2021, ora 19:003291 citiri
Premierul Citu, suparat pe jurnalistii care il asteptau la intrebari: "Presa nu s-a civilizat in 30 de ani trecuti de la Revolutie"
Florin Citu, prim ministrul Romaniei FOTO Gov.ro

Premierul Florin Citu a refuzat miercuri, 26 mai, sa faca declaratii dupa prezentarea Programului National de Redresare si Rezilienta in Parlament. Iritat de insistentele presei, premierul le-a spus jurnalistilor ca nu s-au "civilizat in 30 de ani trecuti de la Revolutie".

Jurnalistii i-au cerut premierului sa le raspunda la intrebari si i-au spus ca astfel de imagini erau filmate doar pe timpul cand Liviu Dragnea era presedintele Camerei Deputatilor si refuza sa faca declaratii. In acest context, Florin Citu a replicat:

"Nu v-ati civilizat in 30 de ani trecuti de la Revolutie. In orice tara civilizata, declaratiile se dau intr-un cadru organizat. Va astept la Guvern pentru conferinte", a spus premierul.

Premierul Florin Citu a prezentat Planul National de Redresare si Rezilienta (PNRR) in Parlament insa, la finalul sedintei, a refuzat sa faca declaratii de presa si sa raspunda la intrebarile reporterilor.

PNRR trebuie prezentat la Bruxelles pana la finalul lunii mai. Planul a creat tensiune intre opozitie si putere, dar si in interiorul Coalitiei.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News