Radu Mihaiu: "Azi, coalitia de guvernare si-a dat autogol. Romania a fost aruncata intr-o criza politica inutila"

Miercuri, 14 Aprilie 2021, ora 21:232171 citiri
Radu Mihaiu: "Azi, coalitia de guvernare si-a dat autogol. Romania a fost aruncata intr-o criza politica inutila"
Radu Mihaiu este primarul Sectorului 2 FOTO Facebook/ Radu Mihaiu

Primarul Sectorului 2 al Capitalei, Radu Mihaiu, a comentat pe pagina sa de Facebook, situatia creata in urma demiterii lui Vlad Voiculescu si il acuza pe premier ca a aruncat tara intr-o "criza politica inutila".

"In ciuda imaginii de politician rebel si cu tricou Metallica, Citu a scos azi o fila din cele mai vechi carti de politica sulfuroasa.

Ne-a vorbit toata ziua de restabilirea increderii in institutiile statului, dar el, premierul, a depasit toate limitele de incredere stabilite in coalitie de la bun inceput.

Unii nu pot fi mai egali decat ceilalti. Iar tocmai el, cel care a fost desemnat sa conduca acest guvern, nu trebuia sa "marcheze" in propria poarta", a scris Radu Mihaiu pe pagina sa de Facebook.

"Azi, coalitia de guvernare si-a dat autogol. Azi, premierul Romaniei a pierdut increderea colegilor si odata cu ea o mare parte din legitimitate. Azi, Romania a fost aruncata intr-o criza politica inutila.

E nevoie de un premier matur. Si e nevoie de asumare totala pentru reformele care stau la baza acestei coalitii", a mai aratat Radu Maihaiu.

Miercuri, Vlad Voiculescu a fost demis din functia de ministrul al Sanatatii. In locul sau a fost propus vicepremierul Dan Barna. Acesta a refuzat iar premierul Citu s-a autopropus interimar al MS. Presedintele Iohannis a semnat decretul de numire a acestuia.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News