Primaria Capitalei nu se muta in alt sediu

Miercuri, 30 Septembrie 2009, ora 17:29 1110 citiri

Consilierii generali nu au aprobat proiectul privind inchirierea unui nou sediu pentru Primaria Capitalei, in care ar fi trebuit sa se mute pe perioada consolidarii actualului sediu.

In aceste conditii, primarul Sorin Oprescu a dispus ca Primaria sa fie mutata "etaj cu etaj".

"Vom incepe lucrarile si vom muta Primaria etaj cu etaj pentru ca nu-mi pot bate joc de cetateni. Daca lucrurile stau in acest fel, pe masura ce lucrarile vor inainta, voi inchiria etaj cu etaj noul sediul", a spus Sorin Oprescu, citat de Mediafax.

Consilierii PSD si PNL au respins proiectul susutinand ca este prea mare cuantumul chiriei, iar lucrarile de consolidare ale actualului sediu pot fi desfasurate cu oameni in imobil.

Inchirierea noului sediu din Splaiul Independentei nr. 291-293, sector 6, a fost supusa debaterii CGMB , miercuri, deoarece ar fi fost necesara pentru mutarea temporara a aparatului Primariei Capitalei.

Contractul de inchiriere ar fi trebuit semnat pe o perioada de trei ani cu posibilitati de prelungire, iar municipalitatea ar fi urmat sa plateasca 17,84 euro pe luna pentru fiecare metru patrat inchiriat.

Pe langa chirie, mai trebuiau platite cheltuielile cu serviciile si utilitatile, cele privind salubrizarea, precum si impozitele si taxele pe partea de cladire inchiriata.

De asemenea, chiria ar fi putut sa fie majorata cu valoarea indicelui preturilor de consum.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News