Presedintele CJ Maramures, pus sub invinuire pentru trafic de influenta (Video)

Miercuri, 09 Noiembrie 2011, ora 19:14 3470 citiri
Foto: Arhiva

Presedintele Consiliului Judetean Maramures, Mircea Man, s-a prezentat miercuri la sediul DNA, fiind pus sub invinuire pentru complicitate la trafic de influenta.

Mircea Man, care este liderul filialei judetene a PDL, ar fi intervenit, pe linie politica, pentru numirea unei persoane la sefia unei institutii, potrivit Realitatea Tv.

Presedintele CJ Maramures a negat toate acuzatiile care i se aduc. Mircea Man, a mai fost pus sub invinuire pentru luare de mita, intr-un alt dosar, in luna noiembrie a anuui trecut.

De asemenea, tot miercuri s-a prezentat la sediul DNA Oradea si Radu Flaviu, director executiv al Directiei Apelor Somes-Tisa din Cluj, care ar fi fost numit in aceasta functie ca urmare a interventiilor lui Man.

"Nu am comis faptele de care sunt acuzat", a spus Radu Falviu la iesirea din sediul DNA, relateza Romania Libera, care citeaza Mediafax.

"Il cunosc pe Mircea Man, dar sub nicio forma nu poate fi vorba despre cumparare de influenta. Nu are nicio legatura, suntem nevinovati", a adaugat Flaviu, fost sef al Organizatiei de Tineret a PDL.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News