Ponta voteaza motiunea de cenzura: Guvernul trebuie pedepsit!

Marti, 04 Februarie 2020, ora 18:56 7266 citiri
Foto: Arhiva (Guvernul Romaniei)

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, sustine ca Guvernul trebuie pedepsit si astefl anunta ca va vota miercuri motiunea de cenzura depusa de PSD.

"Asa cum am spus: un Guvern care afecteaza drepturile fundamentale ale romanilor la Sanatate si Educatie - este un Guvern care trebuie pedepsit; in Parlament si la vot de catre cetatenii afectati in mod direct!", a scris pe Facebook Victor Ponta.

Anterior, Marcel Ciolacu (interimar la sefia PSD) a anuntat ca are de gand sa vorbeasca in aceasta seara cu Victor Ponta despre votul la motiunea de cenzura.

Pentru a trece motiunea de cenzura, este nevoie de voturile favorabile a 233 de parlamentari. Intrebat pe cate voturi se bazeaza initiatorii motiunii de cenzura, Ciolacu a spus ca de "suficiente, adica mai mult de 233".

Parlamentul va dezbate si va vota miercuri, de la ora 12:00, motiunea de cenzura depusa de PSD dupa ce Guvernul si-a angajat raspunderea pe proiectul alegerii primarilor in doua tururi de scrutin, au decis, marti, Birourile permanente reunite.

B.B.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii