Ponta, ironizat de Antonescu pe tema Pietei Universitatii

Sambata, 05 Februarie 2011, ora 13:55
3510 citiri
Ponta, ironizat de Antonescu pe tema Pietei Universitatii
Foto: Antena3

Presedintele PSD, Victor Ponta, le-a transmis, sambata, liberalilor, ca trebuie sa inteleaga ca un drum normal politic in tara noastra este acela in care PNL si PSD lupta impreuna pentru democratie.

"Sunt absolut convins ca trebuie sa ne batem impreuna ca sa aducem Romania pe un drum normal, care va fi acela in care cele doua forte politice, PSD si PNL, vor lupta impreuna. Trebuie sa mergem pe un drum destul de lung impreuna. Deocamdata mi-am castigat increderea in liderul PNL Crin Antonescu", a spus acesta, mentionand ca vrea ca in viitor sa castige increderea in toti membrii PNL.

Prezent la sedinta conducerii PNL, Victor Ponta a glumit pe seama voturilor care au fost date pentru crearea Uniunii Social Liberale, sustinand ca "la PSD e mai multa dictatura".

"Am inteles ca la PNL a fost un singur vot impotriva, la PSD au fost doua. La noi e mai multa dictatura, la dumneavoastra este mai mult liberalism. Sper sa nu contaminati PSD-ul cu asta", a declarat liderul PSD, zambind.

Conform acestuia, cele doua partide au o singura sansa sa reuseasca impreuna si trebuie sa profite de ea acum. "Ultima data cand am fost alaturi de liberali a fost in iunie 1990, in Piata Universitatii. Sunt convins ca exista rani din trecut, care nu s-au inchis. Va rog sa aveti incredere. Am foarte putin trecut in spate si foarte mult viitor in fata", a fost apelul la incredere facut de Victor Ponta.

La randul sau, Crin Antonescu a declarat ca, odata cu aceasta alianta, spera ca "de acum incolo ei sa doarma linistiti si sa nu mai doarma altii" si l-a rugat pe Victor Ponta sa declare inchisa sedinta PNL, glumind, la randul sau, "ca la PNL nu e atata dezordine pe cat se crede".

Victor Ponta a replicat insa ca "nu vrea sa inchida nimic la PNL", iar Crin Antonescu l-a atacat subtil pe acesta, sustinand ca "iti poti asuma mult mai usor in fata PNL lucruri care tin de mineriada".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#alianta PSD PNL, #Ponta Antonescu Piata Universitatii, #Ponta Antonescu mineriada , #Alianta PSD ACD