PNL: Remanierea Guvernului are legatura cu stabilirea zonelor de influenta din PD-L

Joi, 02 Septembrie 2010, ora 21:52
2020 citiri
PNL: Remanierea Guvernului are legatura cu stabilirea zonelor de influenta din PD-L
Foto: Arhiva

PNL sustine ca remanierea guvernamentala operata de premierul Emil Boc, prin care au fost inlocuiti sase ministri, nu are nicio legatura cu interesele romanilor sau cu sansele Romaniei de a fi guvernata competent si responsabil, ci doar cu stabilirea zonelor de influenta politico-financiara de la varful PD-L.

"Apreciem ca abordarea acestei chestiuni este una de tip tribal, ori specifica unui clan mafiot. In acest moment, romanii se afla in fata unui joc politicianist purtat de Traian Basescu, Elena Udrea, Emil Boc si ceilalti lideri ai dezastrului national", se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

Remanierea Guvernului: Dumitru, Vladescu, Berceanu, Sandu, Seitan, Videanu - inlocuiti

Liberalii "considera ca sansele Romaniei de a evita un dezastru economic si institutional si de a depasi criza incep cu plecarea "in corpore" a actualului guvern.

Remanierea Guvernului: Cine sunt noii ministri?

"Partidul National Liberal, ca mandatar al increderii romanilor care produc valoare materiala si intelectuala, are obligatia de a face toate demersurile pe care le are la dispozitie pentru a determina demiterea guvernului Basescu-Udrea-Boc si a opri jocul politicianist si mafiot pe care acesti oameni il practica impotriva intereselor romanilor", se mai arata in comunicat.

Premierul Emil Boc a anuntat, joi, lista ministrilor pe care PD-L a decis sa ii inlocuiasca din Guvern. Mihail Dumitru (Agricultura), Sebastian Vladescu (Finante), Mihai Seitan (Munca), Gabriel Sandu (Comunicatii), Adriean Videanu (Economie) si Radu Berceanu (Transporturi) au fost remaniati.

Premierul Emil Boc a declarat, la sfarsitul sedintei Colegiului Director al PD-L, ca au fost remaniati sase ministri si a precizat ca, pentru a lua aceasta decizie, a utilizat experienta colegilor parlamentari, dar si expertiza de specialitate a colegilor propusi sa-i inlocuiasca pe ministrii remaniati.

Remanierea Guvernului: Vezi ce ministri au picat si cine le ia locul

Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga a fost desemnat candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria municipiului Târgovişte. Daniel Blaga are 44 de ani, a absolvit Facultatea de Matematică în...
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Liderul PNL Iaşi Alexandru Muraru îi cere premierului Marcel Ciolacu să îl retragă pe Bogdan Cojocaru, lider PSD Iaşi, din funcţia de prefect al judeţului Iaşi, motivând că acesta...
#PNL remaniere Guvern, #stabili zona influenta PDL, #remaniere guvern Boc , #remaniere