PNL, inca o motiune: "Guvernul Ponta e incapabil sa scrie dupa dictare"

Miercuri, 18 Iunie 2014, ora 14:48 2128 citiri

Liderul grupului PNL din Senat, Puiu Hasotti, a anuntat, miercuri, in plen, depunerea motiunii simple cu titlul "Guvernul Ponta este incapabil sa scrie dupa dictare", semnata de senatorii PNL si PDL.

Presedintele de sedinta, social-democratul Ioan Chelaru, a declarat ca plenul a luat act de depunerea acestei motiuni simple si a adaugat ca se indeplinesc prevederile articolului 53 din Regulament.

"Voi inainta textul motiunii semnat de cei doi lideri, Puiu Hasotti si Dumitru Oprea, presedintelui Senatului, pentru fixarea termenului pentru dezbateri si sa inainteze textul Guvernului si ministerului de resort", a anuntat Ioan Chelaru.

El a mai mentionat ca in sase zile se va stabili termenul pentru dezbaterea acestei motiuni simple.

Fostul presedinte al PNL Crin Antonescu a anuntat, luni, ca grupului senatorilor PNL va initia o motiune simpla pe tema absorbtiei fondurilor europene si a politicilor guvernamentale din acest domeniu.

"Este o decizie a grupului parlamentar, am asumat-o toti, am initiat-o. Tema majora este a fondurilor europene, a politicilor Guvernului, a incapacitatii Guvernului de a duce o politica eficienta si coerenta in aceasta privinta", a declarat Antonescu.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com