PNL a depus motiunea simpla "PSD guverneaza la negru"

Miercuri, 11 Februarie 2015, ora 20:22 2482 citiri

Motiunea simpla "PSD guverneaza la negru - Totul pentru PSD, nimic pentru cetatean", initiata de PNL, va fi discutata in plenul Camerei Deputatilor miercurea viitoare.

"In plenul Camerei Deputatilor a fost depusa o motiune simpla adresata ministrului Muncii, Rovana Plumb. Motiunea va fi dezbatuta miercuri, la ora 15.00", a anuntat secretarul Camerei Deputatilor Marcel Ciolacu, la finalul Biroul Permanent.

Liderul deputatilor PNL, Ludovic Orban, a depus miercuri, in plenul Camerei Deputatilor, motiunea simpla "PSD guverneaza la negru - Totul pentru PSD, nimic pentru cetatean".

"Deputatii PNL, in temeiul art. 112 la Constitutia Romaniei si in temeiul art. 166 din Regulamentul Camerei Deputatilor, inaintam spre dezbatere si adoptare prezenta motiune simpla 'PSD guverneaza la negru - Totul pentru PSD, nimic pentru cetatean'", a afirmat miercuri in plenul Camerei Deputatilor Ludovic Orban.

Purtatorul de cuvant al deputatilor liberali, Cristina Pocora, a anuntat in urma cu o saptamana ca motiunea este adresata ministrului Muncii, Rovana Plumb.

Ea a precizat ca, prin depunerea acestei motiuni, ministrul Plumb "va fi obligata sa se prezinte in fata deputatilor" si nu va mai ignora invitatia adresata de cinci luni de PNL de a prezenta membrilor Comisiei de Munca a Camerei Deputatilor prioritatile ministerului pe care il conduce.

Potrivit Cristinei Pocora, deputatii PNL sunt nemultumiti masurile luate de Guvern "in detrimentul pietei muncii si (...) in detrimentul cetatenilor si al categoriilor defavorizate".

Ea a explicat ca subiectul motiunii pleaca de la art. 5 al OUG 86/2014 prin care Guvernul desfiinteaza Inspectia Muncii si Agentia Nationala pentru Plati si Inspectie Sociala, urmand sa formeze, prin comasare, "un mamut" - Agentia Nationala pentru Inspectia Muncii si Securitate Sociala.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
Poza c29ef7
c29ef7
rank 1
La alba-neagra .