Revolta unui membru PNL. Mesaj pentru Iohannis, Orban și Cîțu: „Dacă aţi fi lucrat într-o companie privată, aţi fi fost cu toţii concediaţi”

Marti, 14 Septembrie 2021, ora 20:50 7462 citiri
Ludovic Orban candidează împotriva lui Florin Cîțu la șefia PNL FOTO Facebook/ Ludovic Orban

Un membru PNL din București a transmis marți, 14 septembrie, într-o scrisoare deschisă, un mesaj președintelui Klaus Iohannis, premierului Florin Cîțu și președintelui PNL Ludovic Orban.

Petru Borşan le-a transmis celor trei oficiali că "dacă aţi fi lucrat într-o companie privată şi aţi fi adus-o într-o situaţie de criză cum este cea în care se află astăzi România, aţi fi fost cu toţii concediaţi", potrivit epochtimes-romania.com.

Scrisoarea deschisă a membrului PNL:

„Stimate Domnule Orban - Preşedinte al PNL,

Stimate Domnule Cîţu - Prim-Ministru al României,

Partidul Naţional Liberal nu este nici al lui Ludovic Orban, nici al lui Florin Cîţu, nici al lui Klaus Iohannis şi nici al altcuiva.

Partidul Naţional Liberal există doar pentru binele României şi nu ca instrument folosit pentru binele propriu al vreunui membru liberal.

Aceste este primul lucru pe care trebuie să îl pricepeţi pentru că vă comportaţi ca şi cum PNL este al fiecăruia dintre dumneavoastră.

Domnule premier, cum vă permiteţi să convocaţi întâlniri la nivel de conducere, BPN al PNL, unde să discutaţi despre viitorul PNL şi al României fără să invitaţi la aceste discuţii şi preşedintele partidului? Cutume, regulament, bun simţ, chiar nimic din toate astea nu v-au atins?

Cum puteţi concedia repetat membri din coaliţie ai Guvernului fără să consultaţi preşedintele PNL care v-a propulsat în această funcţie şi fără să încercaţi să găsiţi soluţii, ci doar folosindu-vă de putere, discreţionar, şi aruncând astfel ţara în criză?

Cum vă permiteţi să vă jucaţi cu viitorul ţării doar pentru interesul personal, şi anume acela de a deveni preşedinte al PNL şi de a rămâne premier?

Domnule Orban, cum aţi permis, în calitate de preşedinte PNL, să se ajungă aici? Nu aţi ştiut de jocurile de culise ale,, celeilalte tabere" sau pentru că şi dumnevoastră aţi avut propriile,, socoteli” nu aţi putut spune nimic? Cum aţi lăsat PNL să ajungă în această stare deplorabilă?

Domnule Premier, Domnule Preşedinte, fie repuneţi interesele românilor pe primul loc, fie plecaţi.

Aţi făcut destul rău tuturor cetăţenilor aruncând România în această criză.

Unii spun că vă folosiţi de funcţiile publice şi pârghiile pe care le aveţi pentru a cumpăra/intimida membrii PNL să vă voteze la alegerile din 25 septembrie. Pentru a demonstra că sunt acuzaţii fără fond, vă sugerez să vă daţi demisia din funcţiile pe care le deţineţi şi să candidaţi ca simpli membri ai PNL la aceste alegeri. Aşa veţi afla exact cât valoraţi, domnilor! Nu venind cu bani (care nici măcar nu sunt ai dumneavoastră, ci ai românilor, dar pe care îi împărţiţi prin bugete după interesele proprii), cu SPP şi sirene.

Şi, în fine, domnule Iohannis, plecaţi şi dumneavoastră, întrucât aţi demonstrat că nu sunteţi în stare să fiţi imparţial şi preşedinte al românilor. Nu aţi mediat, nici măcar nu aţi meditat ca atunci când eraţi profesor, ci aţi favorizat o tabără. Chiar credeţi că dacă plecaţi dumneavostră, cei 3, ţara asta moare? Chiar credeţi că sunteţi de neînlocuit?

Şi vă rog să nu plecaţi singuri, luaţi-i şi pe sfătuitorii dumneavoastră, cei care v-au susţinut în activităţile desfăşurate şi care ne-au adus în acest punct critic.

Milioane de români se uită la acest spectacol de slabă calitate, ai cărui actori sunteţi şi se întreabă: de ce îi plătim noi, oare, pe oamenii ăştia?

Dacă aţi fi lucrat într-o companie privată şi aţi fi adus-o într-o situaţie de criză cum este cea în care se află astăzi România, aţi fi fost cu toţii concediaţi.

Claudiu Borşan

Membru PNL Bucureşti", se încheie scrisoarea.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News