PDL se pregateste pentru europarlamentare - Vezi candidatii favoriti

Joi, 08 August 2013, ora 16:00 2226 citiri
Foto: Arhiva

Purtatorul de cuvant al PDL, Adriana Saftoiu, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca Theodor Stolojan sau Monica Macovei se vor regasi sigur pe locuri fruntase ale listei democrat-liberale la europarlamentare.

"In acest moment nu am foarte multe detalii. Ceea ce pot sa va spun este ca domnul Theodor Stolojan sau doamna Macovei cu siguranta se vor regasi pe locuri fruntase, dar inca nu s-au finalizat.

Sunt sigura ca in momentul in care partidul va finaliza aceste liste le veti afla in timp util", a declarat Adriana Saftoiu, intrebata care este situatia privind listele de candidati ai PDL la europarlamentare si daca nume precum Stolojan sau Macovei se vor regasi pe aceste liste.

Legat de prezenta Elenei Basescu pe lista de candidati la europarlamentare a PDL, purtatorul de cuvant al democrat-liberalilor a precizat: "Nu stiu ce sa va spun, este prematur".

Intrebata daca exista un termen limita pentru finalizarea listelor de candidati, Adriana Saftoiu a spus ca "probabil pana la finalul acestui an, cu siguranta, da".

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News