PDL depune marti motiunea simpla pe Educatie

Duminica, 23 Septembrie 2012, ora 16:14 2321 citiri
Foto: Arhiva

Partidul Democrat Liberal va depune marti, in plenul Camerei Deputatilor, motiunea simpla pe Educatie, a anuntat, duminica, la Galati, intr-o conferinta de presa, liderul deputatilor PDL, Mircea Toader.

"A fost o confuzie cu depunerea. Depunerea se face asa cum prevede regulamentul si Constitutia in sedinta de plen presedintelui de sedinta. Si din momentul ala intra in circuitul de stabilire a datei de dezbatere, a timpilor alocati si altele. Dupa programul pe care il avem, sedinta de plen este marti si atunci, la ora 10,00, voi depune motiunea", a precizat Toader.

Potrivit acestuia, motiunea este scrisa si intruneste toate conditiile pentru a fi depusa si inregistrata.

Deputatul a afirmat ca motiunea ridica in discutie probleme care au aparut in privinta organizarii clasei pregatitoare la scoala, dar si referitoare la introducerea bacalaureatului profesional.

Mircea Toader a adaugat ca saptamana viitoare PDL va pregati si alte motiuni simple - pe Agricultura, Buget sau Finante - care insa vor fi depuse la Camera Deputatilor sau Senat in momentul in care vor intruni toate conditiile legale privind numarul semnaturilor.

Initial, PDL anuntase ca motiunea simpla pe Educatie va fi depusa luni.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com