PDL a depus motiunea simpla pe buget la Camera Deputatilor

Luni, 15 Octombrie 2012, ora 17:51 1743 citiri

Deputatul democrat-liberal Petru Calian a anuntat, luni, in plenul Camerei Deputatilor depunerea motiunii simple, intitulata "Guvernul USL- frana de motor a bugetului".

Calian a precizat ca motiunea simpla a grupului parlamentar PDL este initiata de 59 de democrat-liberali.

Saptamana trecuta, PDL a retras motiunea simpla pe buget pentru a i se aduce modificari textului, printre acestea si renuntarea la solicitarea demisiei ministrului Finantelor, Florin Georgescu.

Ponta nu are bani pentru ultimele 45 de zile din an si da vina pe Boc

Ponta: Avem bani pentru pensii, salarii si indemnizatii, realocati din alte parti

Prim-vicele PDL Cezar Preda a declarat luni ca partidul a retras motiunea simpla pe buget nu pentru ca nu aveau ce scrie in ea, ci pentru ca era programata sa se dezbata in prima zi a Congresului PPE.

"Ati observat ca am retras motiunea simpla pe care o reintroducem astazi ( luni n.r.), nu pentru ca nu am avut ce scrie in ea cum afirma mincinosul de Ponta, ci pentru ca au pus ( USL n.r.) dezbaterea motiunii chiar in prima zi a Congresului PPE in Parlamentul Romaniei ca sa stiti exact de ce am retras-o", a argumentat democrat-liberalul.

Motiunea vine in contextul in care premierul Victor Ponta a declarat, duminica, ca Guvernul nu dispune de fonduri pentru ultimele 45 de zile din an, pentru ca apoi sa revina spunand ca plata salariilor si pensiilor se va face din atragerea de fonduri din alte parti.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News