Patru directori PSD de la CFR ar putea fi inlocuiti de Radu Berceanu

Joi, 01 Octombrie 2009, ora 18:411795 citiri
Patru directori PSD de la CFR ar putea fi inlocuiti de Radu Berceanu

Patru directori generali ai companiilor CFR Calatori, Infrastructura, si ai societatilor SAAF ,SFT din subordinea Ministerului Transporturilor si Infrastructurii (MTI) ar putea fi schimbati din functie de ministrul Radu Berceanu, a declarat, joi, subsecretarul de stat Constantin Axinia.

"Am in subordine doar patru directori generali ai PSD la CFR Calatori, Razvan Stoica, CFR Infrastructura, Ion Garoseanu, Societatea de Active Feroviare (SAAF) Matei Dorin Nutu si Societatea Feroviara de Turism (SFT), Radu Dumitru.

Daca se vor primi dispozitii de la ministrul transporturilor si infrastructurii, Radu Berceanu, pentru ca acesta decide numirea si revocarea directorilor din cadrul companiilor CFR, cei patru ar putea fi inlocuiti" a spus Axinia.

"In contextul actual, ne vom preocupa in continuare de problemele societatii" a declarat directorul general al CFR Calatori, Razvan Stoica.

De asemenea, PSD-istul Ion Garoseanu, directorul general al CFR Infrastructura, a mentionat ca este greu de luat o decizie, coalitia abia s-a spart si urmeaza o decizie la varf.

PSD-istul Vasile Rapea, directorul general al Autoritatii Rutiere Romane (ARR), din cadrul Ministerul Transporturilor si Infrastructurii (MTI), a declarat joi ca nu a luat inca nici o decizie in privinta demisiei.

"Sunt in asteptare. Este prea devreme sa luam o decizie. Probabil ca o sa mi se dea un ordin de ministru prin care o sa mi se ceara predarea functiei", a spus Vasile Rapea.

Pe de alta parte, secretarul de stat al PSD din cadrul Ministerului Transporturilor si Infrastructurii (MTI) Valentin Raducu Preda a declarat ca in cursul zilei de joi isi va prezenta demisia la cabinetul primului ministru Emil Boc, pentru a fi solidar cu partidul.