Partidul Conservator depune motiune pe Agricultura

Marti, 20 Aprilie 2010, ora 18:17
991 citiri
Partidul Conservator depune motiune pe Agricultura

Presedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, a anuntat marti ca partidul sau va depune o motiune impotriva actualului Guvern, motivandu-si demersul prin gravele probleme din domeniul Agriculturii.

Daniel Constantin a declarat ca a discutat cu liderul PSD, Victor Ponta, urmand ca social-democratii sa sustina motiunea depusa de conservatori, potrivit Antena 3.

Ulterior, PC a remis presei un comunicat in care se precizeaza ca formatiunea solicita Guvernului Romaniei prezentarea unei strategii urgente pentru inlocuirea formelor de ajutoare de stat acordate pana la 1 ianuarie 2010, aparitia imediata a HG-ului privind reducerea accizei la motorina folosita in agricultura, deblocarea imediata a tuturor sumelor restante datorate producatorilor agricoli, modificarea legii nr. 381/2002 privind despagubirile in caz de calamitati naturale, dezvoltarea unei strategii realiste si eficiente pentru intreg sectorul agricol.

Potrivit NewsIn, reprezentantii PC nu au precizat la ce camera vor depune motiunea. Acestia nu pot depune insa nici la Senat, nici la Camera o motiune, neavand numarul necesari de parlamentari.

La Camera, motiunea simpla poate fi initiata de cel putin 50 de deputati si exprima pozitia acestora intr-o anumita problema de politica interna sau externa ori, dupa caz, cu privire la o problema care a facut obiectul unei interpelari. La Senat, motiunea simpla poate fi initiata de cel putin o patrime din numarul senatorilor, adica 35 de persoane.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#Partidul Conservator, #motiune guvern Boc, #motiune PC Agricultura , #motiune
Comentarii
Poza Iogica
Iogica
rank 5
Voiculescu asta si-a facut partid sa aiba imunitate. Ne flutura sfidator averea pe sub nas. Practic, in afara de o plomba a altor partide, la nevoie, acest PC la ce este bun ? Il acopera pe Voiculescu. Ignoranta in care traim ne pozitioneaza unde meritam.