Palada isi cere "mii de scuze" pentru atacul la adresa lui Basescu: M-am luat dupa Lazaroiu

Marti, 26 Noiembrie 2013, ora 07:49
6628 citiri
Palada isi cere "mii de scuze" pentru atacul la adresa lui Basescu: M-am luat dupa Lazaroiu
Foto: Facebook/Mirel Palada

Dupa ce a lansat un atac dur la adresa presedintelui Basescu, despre care a spus ca e "beat, matrafoxat, iresponsabil", Mirel Palada, purtatorul de cuvant al Guvernului, cere scuze si se justifica spunand ca s-a luat dupa consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu.

Palada a cerut luni seara, la Realitatea Tv, "mii de scuze" pentru adoptarea unor "norme metodologice" gresite.

Purtatorul de cuvant al Guvernului isi justifica insultele: Si altii o fac - Lazaroiu dixit

"Am crezut ca asta este procedura in Romania", a spus purtatorul de cuvant al Guvernului, ironic.

"Trebuie sa-mi recunosc o oarecare greseala, si anume faptul ca eu, ca un sociolog naiv care credea ca poate sa se ia dupa modele profesionale deja existente in aceasta piata de comunicare, am zis ca, daca alte persoane de aceeasi functie cu mine, cum ar fi de exemplu consilierii prezidentiali, pot sa faca aceasta diferentiere intre stilul solemn, arid, retinut - din postura publica si stilul informal - practicat pe retelele de socializare, cum au facut-o si Lazaroiu, si Oprea...", a adaugat reprezentantul Executivului.

Acesta a continuat in acelasi ton, mentionand ca a crezut ca "asa este procedura in Romania".

"Nu e vorba de precedent, eu pur si simplu am crezut ca asta este procedura in Romania. Acum de la dvs., primind foarte multe critici din partea opiniei publice care mi-au spus 'Nu e bine!', atunci mi-am dat seama ca eu m-am luat dupa Sebastian Lazaroiu si nu e bine, am gresit! Si atunci, pentru a nu mai genera discutii suplimentare, imi cer mii de scuze dat faptul ca am adoptat aceasta sa-i spunem 'norma metodologica' gresita si ca ar fi trebuit sa am aceeasi atitudine lemnoasa, ipocrita, care sa nu accepte evidenta pe Facebook.

Duminca seara credeam ca sunt ca si Sebastian Lazaroiu, o persoana fizica. Eu stiu ca Lazaroiu, duminica seara, e pe persoana fizica, ca si purtatorul de cuvant Bogdan Oprea. Dar imi dau seama ca eu sunt purtator de cuvant 27 de ore din 24, spre deosebire de ei. Si atunci va asigur ca voi fi mult mai retinut si mai intelept si mai zen de acum incolo", a mai spus Mirel Palada.

Razboiul insultelor

Purtatorul de cuvant al Guvernului, Mirel Palada, a scris pe Facebook, ca presedintele Romaniei, Traian Basescu, a fost "matrafoxat" si si-a facut curaj "cu cincizeci de cinci sute".

Palada a facut aceste afirmatii dupa conferinta de presa a presedintelui, adaugand ca Basescu este beat "nu numai de putere" si ca "alcoolul dicteaza".

Tot pe Facebook, relateaza Mediafax, purtatorul de cuvant al Guvernului, Mirel Palada, a distribuit un link in care erau alaturate fotografiile lui Traian Basescu si Adolf Hilter. Apoi insa, a scos imaginea lui Hitler din pagina.

In acest timp, Sebastian Lazaroiu, consilier al presedintelui Romaniei, facea si el pe Facebook cateva consideratii personale la adresa premierului Romaniei:

"-Cioc, cioc

-Cine e?

-Viorel Ponta

-Esti varza!" - a scris pe contul personal de Facebook Sebastian Lazaroiu.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Mirel Palada cere scuze, #insulte Basescu Palada, #Palada insulte Basescu Lazaroiu , #guvern