Ora exacta si meniul lui Traian Basescu (Opinii)

Luni, 31 Decembrie 2012, ora 08:56
5906 citiri
Ora exacta si meniul lui Traian Basescu (Opinii)

Incepand de sambata la pranz, aproape toate televiziunile tarii, atat cele independente de stanga, cat si cele independente de dreapta, plus cele despre care nu stii pe ce canal sa le cauti, au inceput sa transmita in direct stiri de la Covasna.

Telespectatorii au aflat la ora fixa, adica atunci cand se termina publicitatea si incepe jurnalul, cum va arata meniul presedintelui de Revelion: mai intai ficatul de gasca, apoi pulpa de rata umpluta cu ciuperci de padure si tot asa, pana se termina cu vinuri scumpe.

Nicio televiziune n-a gasit interesant sa afle daca este scumpa rata, gasca sau sunt scumpe ciupercile. Toate au observat ca-i scump vinul, desi as pune pariu ca nimeni n-a vazut ce scrie pe eticheta.

La urmatoarea ora fixa, cand se termina inca o publicitate si incepe inca un jurnal, aflam iarasi de unde va incepe meniul si unde se va termnina el, pornind cu ficatul cu gasca, pulpa de rata umpluta cu ciuperci si ajungand in final la vinurile scumpe, retinute ca atare de multe televiziuni.

Intrucat orele fixe se succed din ceas in ceas, stirea revine sistematic, incepand cu rata, gasca, ciupercile si toate celelalte, inclusiv vinul. Neaparat scump.

Asemenea informatii, date din ora in ora, non stop, in stilul "bomba zilei", nu s-au mai vazut la televiziunile noastre de cand cu tsunami, cu cazul Elodia, cu privatizarea Oltchim si cu rezultatul alegerilor, dinainte cunoscut, dupa sondaje.

In definitiv, televiziunile au dreptul sa transmita orice, nu le opreste nimeni, dar observ ca nu folosesc acest drept, ca sa aduca la cunostinta ce fel de gasca va manca de revelion domnul Ponta, ce fel de vin va consuma domnul Antonescu - daca nu adoarme intre timp - si ce fel de ciuperci sunt prevazute pentru cel ce este a cincea roata la caruta corifeilor, respectiv Daniel Constantin.

Nici macar despre rasfatatii televiziunilor, Gigi Becali, Victor Ciorbea si acea doamna care a incercat mai multe partide, pana i s-a potrivit cel mai bine ca masura, venindu-i ca turnat PPDD, nu mai au loc la camera de luat vederi, din cauza aglomeratiei de gasca la microfon si inghesuielii la antena de rata cu ciuperci.

Foarte rar se intampla sa se termine stirile despre meniu, transmise din ora in ora si sa ajunga programul la show. Show, despre ce? Evident, despre revelionul presedintelui.

Comentatori seriosi, care cu alte ocazii comentau bugetul tarii, discutau despre PIB, analizau pulsul bursei sau cursul euro, acum comenteaza, discuta si analizeaza numai pulsul meniului si locul unde-si va face presedintele Revelionul, cu familia.

Se pun probleme grele: de ce la Covasna si nu in alta parte, de ce e scump vinul, de ce e meniul asa cum se vede si din nou de ce la Covasna si nu la Iasi, la Husi, la Buhusi sau in alta parte.

Comentatorii analizeaza chestia cu Covasna, analistii discuta chestia cu ciupercile, expertii comenteaza despre rata, necunoscatorii se intreaba de ce gasca si numai cunoscatorii stiu ca vinul bun nu se da niciodata gratis.

Intre timp, trece vremea, vine momentul buletinului meteo urmeaza pauza de publicitate si suna gongul: a sosit ora exacta. Deci, urmeaza stirea cu meniul.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Traian Basescu Revelion, #Basescu meniu Revelion, #Ponta Constantin Revelion , #presedinte