Oprea: PSD si PNL au ales calea ipocrita a casatoriei din interes

Sambata, 05 Februarie 2011, ora 19:21 1927 citiri
Foto: ro-news.ro

Presedintele executiv al UNPR, Gabriel Oprea, a declarat sambata ca prin formarea Aliantei Social-Liberale "PSD si PNL au ales calea ipocrita a casatoriei din interes".

"Aceasta alianta este expresia neputintei a celor care conduc aceste partide. Nici liderii social-democrati, nici cei liberali nu sunt capabili sa isi asume un drum propriu in acord cu principiile si valorile in care cred. Prin urmare, au ales calea ipocrita a casatoriei din interes", a declarat Oprea, la Timisul de sus.

Presedintii PSD si PNL, Victor Ponta si Crin Antonescu, au semnat sambata la Parlament protocolul prin care ACD si PSD formeaza Uniunea Social-Liberala.

Anterior, Antonescu si Daniel Constantin, ca lideri ai ACD au semnat documentul care statueaza alianta dintre ACD si PSD.

De asemenea, mai inainte, infiintarea USL a fost validata de Delegatia Permanenta a PNL, Consiliul National al PSD si Consiliul National al PC.

Uniunea Social Liberala (USL) isi propune sa functioneze pana pe 31 decembrie 2020. USL va fi condusa de presedintele PSD si de cel al PNL, care vor lua decizii prin "consultare si consens". Uniunea Social Liberala va propune candidati comuni la alegerile parlamentare, interzice negocierile cu PDL pentru o viitoare majoritate si se obliga la opozitie in situatia in care nu ar putea obtine majoritatea guvernamentala.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News