Opozitia ironizeaza candidatura lui Teo Trandafir

Miercuri, 31 Martie 2010, ora 16:39
2348 citiri
Opozitia ironizeaza candidatura lui Teo Trandafir
Foto:Arhiva

Presedintele PSD, Victor Ponta, spune ca o simpatizeaza pe Teo Trandafir dar aceasta nu are prea mari sanse in competitia pentru Colegiul 19. In schimb, desemnarea ei pentru un post de deputat este "o palma pentru PD-L".

"E inca o palma pentru PD-L, care nu are propriile cadre, sau se rusineaza cu oamenii pe care ii are, si cand e vorba de niste alegeri tot cauta o solutie, ca e vorba de domnul Prigoana sau e vorba de doamna Trandafir. E partidul care guverneaza Romania dar nu e in stare sa aiba un candidat, trebuie intotdeauna sa convinga pe cineva din afara", a comentat Ponta la Realitatea TV inscrierea miercuri la BEM a candidaturii lui Teo Trandafir pentru locul de deputat lasat liber prin demisie de Daniela Popa.

Ponta a mai subliniat ca ramane in picioare intelegerea politica cu PNL si PC, de a sustine un singur candidat, mai ales ca e vorba de un colegiu in care tine si de primarul de sector, de la Partidul Conservator, Cristian Popescu Piedone.

In opinia sa, Teo "o sa vada ca politica e mult mai dura decat pare din afara".

"Dorinta ei de implicare in viata publica o stiu mai demult. (...)Chiar daca nu va castiga, va fi in continuare implicata in viata societatii, a facut foarte multe in zona umanitara, pe zona de protectie a celor care au nevoie", a mai spus Ponta, criticand inca o data PD-L ca vrea voturi de la oameni cunoscuti, "dar nu e deloc dornic sa promoveze oameni noi".

In plus, liderul PSD considera ca "un politician se creste, trebuie sa invete ca politica nu e un joc individual ci de echipa(...) Il vad pe domnul Topescu cat de izolat e in Senat si probabil ca nimic din proiectele dansului nu se poate realiza".

Pe de alta parte, secretarul general al PNL, Radu Stroe, a declarat, miercuri, pentru Mediafax, ca ar traduce prin "paine si circ" propunerea PD-L la Colegiul 19, in persoana lui Teo Trandafir.

" Cine e Teo Trandafir? O actrita glumeata. In loc sa dea un om politic cat de cat capabil sa se gandeasca la problemele economice, punctul de pensie, la sindicalisti, la sanatate, invatamant, da un circar", a sustinut Radu Stroe.

"Mi se pare ca o sa fie o ciufuleala intre doamne, daca pot sa ma exprim asa, cu deosebirea ca Minca are inclinatii, aplicatii si experienta in domeniul economic, deci are o ratiunea de a fi trimisa in Parlament, cealalta e cu emisiunile de telenovele si de circ de la televiziune. Cred ca va fi lesne pentru popor sa aleaga, dar vom vedea", a mai declarat Stroe pentru Mediafax.

PD-L a depus miercuri la Biroul Electoral Municipal toate actele necesare inscrierii lui Teo Trandafir in cursa pentru un loc de deputat in Colegiul 19. Contracandidata sa va fi fosta sefa a Loteriei Nationale, Liliana Minca, sustinuta de PSD, PC si PNL.

Burduja, la depunerea candidaturii pentru Primăria Capitalei: „Îl provoc pe Nicuşor Dan la o dezbatere. Vreau să văd dacă are curajul să se lupte cu mine” VIDEO
Burduja, la depunerea candidaturii pentru Primăria Capitalei: „Îl provoc pe Nicuşor Dan la o dezbatere. Vreau să văd dacă are curajul să se lupte cu mine” VIDEO
Liderul PNL Bucureşti, Sebastian Burduja şi-a depus, sâmbătă, 27 aprilie, candidatura la Primăria Capitalei, şi a declarat cu acest prilej că îl provoacă pe actualul primar la o dezbatere...
CTP, devastator cu Piedone: ”Candidatul Parizer Usturoi. Așa un afront?... Semn rău pentru interlopul poporului”
CTP, devastator cu Piedone: ”Candidatul Parizer Usturoi. Așa un afront?... Semn rău pentru interlopul poporului”
Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat cu aciditate ultima ieșire publică a lui Cristian Popescu Piedone, candidat la Primăria Capitalei, care și-a prezentat programul cu care vrea să...
#Ponta Teo Trandafir, #Teo Trandafir deputat, #Teo Trandafir alegeri, #Teo Trandafir Liliana Minca , #stiri politice