Oltean: Cel putin patru-cinci ministri trebuie remaniati

Joi, 26 August 2010, ora 16:59
2037 citiri

Vicepresedintele PD-L Ioan Oltean i-a criticat, joi, pe ministrii Sebastian Vladescu si Mihai Seitan, considerandu-i vinovati pentru aglomeratia creata la ghiseele din tara pentru plata drepturilor de autor.

"Nu as reprosa Guvernului, as reprosa in mod evident celor doi ministri (n.r. - Vladescu si Seitan) care gestioneaza si ar fi trebuit sa gestioneze acest domeniu. Eu am vazut doar la televizor, trebuie sa recunosc, aceasta situatie si daca ea intr-adevar asa se intampla in realitate, atunci nemultumirea mea creste in ceea ce priveste modul in care cei doi ministri au gestionat aceasta problema atat de importanta", a afirmat vicepresedintele PD-L Ioan Oltean, intr-o interventie la postul de radio RFI

In opinia sa, problema trebuia gestionata mult mai bine.

"Aceasta activitate care viza plata pentru drepturile de autor ar fi trebuit altfel gestionata, pentru a se evita atata tensiune si atata nemultumire cat s-a creat zilele acestea", explica Ioan Oltean.

Pe de alta parte, Ioan Oltean a mai declarat ca o remaniere a Guvernului ar aduce un plus de credibilitate si de energie. El a precizat ca din Cabinetul Boc ar trebui sa plece patru-cinci ministri.

"E nevoie de un nou suflu in interiorul Guvernului, printr-o remaniere guvernamentala, care ar presupune, in opinia mea, cel putin patru-cinci ministri. Acest lucru ar putea da un plus de credibilitate Guvernului si un plus de energie, care sa-l mobilizeze mai bine, in vederea realizarii si finalizarii reformelor care au fost deja demarate", a declarat Ioan Oltean.

Si europarlamentarul Cristian Preda l-a criticat, joi, pe ministrul Muncii Mihai Seitan, dupa agitatia aparuta in urma depunerii contributiilor pentru castigurile din drepturi de autor.

Cristian Preda a scris pe blogul sau ca "Seitan nu ar trebui remaniat, ci pus sa stea la coada. Ii cedez eu drepturile de autor pe care ar trebui sa le primesc pentru ultimul volum publicat".

Aplicarea Ordinantei care priveste drepturile de autor a creat un adevarat haos in intreaga tara, sute de mii de romani fiind plimbati la trei autoritati diferite pentru a-si declara veniturile.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Ioan Olteanu haos ghisee, #remaniere Guvern reforme , #remaniere