Olguta Vasilescu propune o lege prin care Basescu sa fie numit semizeu

Vineri, 23 Aprilie 2010, ora 20:54
2107 citiri
Olguta Vasilescu propune o lege prin care Basescu sa fie numit semizeu
Foto: Arhiva

Lia Olguta Vasilescu, senator PSD, a declarat, comentand initiativa deputatului PD-L Sever Voinescu, care l-ar declara pe Adrian Nastase semizeu, ca ii propune acestuia sa il declare pe presedintele Basescu semizeu prin lege.

"O sa-i votez proiectul de lege, dar cu un amendament la art. 1, sa se inlocuiasca se considera bun national orice persoana care a fost ministru de Externe, presedinte al Camerei Deputatilor si fost prim-ministru cu orice persoana care a fost ministru al Transporturilor, primar general al Capitalei si presedinte al Romaniei", a declarat Vasilescu, pentru NewsIn.

Totodata, ea s-a declarat impotriva celor sustinute de Adrian Nastase pentru mentinerea gardului zidit in jurul Parlamentului. "In acelasi timp ma declar suparata pe Adrian Nastase ca vrea sa mentina ziduri in jurul Parlamentului fiindca vin greve. Ar fi util ca cei care se afla azi la guvernare sa se mai intoarca din cand in cand la popor. Domnul Boc a dovedit ca este o tinta dificila in miscare cand s-a aruncat cu bulgarele asupra lui si poate i-ar trebui cateva pe coaja fiindca am vazut ca este tare si ca a rezistat la oul lui taica-su", a mai afirmat senatorul PSD.

Sever Voinescu, deputat PD-L, propune cu ironie o lege prin care orice persoana care a fost ministru de externe, presedinte al Camerei Deputatilor si prim-ministru sa fie considerat semizeu si parte a tezaurului politic national, aluzie la pesedistul Adrian Nastase.

"Am stat si m-am gindit: oare cui va folosi acum darimarea gardului de nu vrea dl Nastase cu nici un chip? Ar folosi, cu adevarat, plimbaretilor bucuresteni. Dar ce sa aiba dl Nastase cu ei? De fapt, ei nici nu exista pe radarul de interes al dlui Nastase. Atunci? Incerc un raspuns in intimitatea blogului meu. Gardul acesta face parte din mostenirea pe care dl Nastase vrea cu tot dinadinsul sa ne-o lase. Chiar daca noi nu vrem, domnia-sa vrea!

Domnul Nastase este cel care a construit gardul si vrea sa-l vada acolo, la locul lui. In general, domnul Nastase construieste garduri. Intre guvern si oameni, atunci cind a fost la guvernare. Intre el si justitie, acum, de cind nu mai este. Domnul Nastase iubeste gardurile. Inalte, solide, grele. Obligatorii si opace. Frumoase, daca se poate, dat fiind ca domnia-sa este un estet", scrie Sever Voinescu pe blogul sau.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#Vasilescu semizeu Basescu Voinescu, #Voinescu lege semizeu Nastase , #senatori