Norica Nicolai: Trebuie sa gandesti cu ovarele ca sa-l mai crezi pe Basescu

Luni, 09 Noiembrie 2009, ora 22:403734 citiri
Norica Nicolai: Trebuie sa gandesti cu ovarele ca sa-l mai crezi pe Basescu
Foto: Ziua

Norica Nicolai spune ca nu mai crede o iota din ceea ce spune Traian Basescu, nici cand vorbeste despre o intelegere intre PD-L si PNL.

Vicepresedintele PNL a declarat, vineri la Antena 3, ca "trebuie sa gandesti cu ovarele ca sa mai crezi in invitatiile lui Traian Basescu".

Intrebata de moderatoare ce parere are despre declaratiile sefului statului, care sustine ca ar fi pregatit sa faca o alianta cu PNL, Norica Nicolai a raspuns, cinic: "Eu sunt femeie in politica, dar n-am gandit niciodata cu ovarele. Trebuie sa gandesti cu ovarele ca sa crezi in invitatiile lansate de Traian Basescu".

Norica Nicolai s-a pronuntat si asupra propunerilor de ministri pe care le-a facut premierul desemnat Liviu Negoita, sustinand ca ar fi neconstitutionala propunerea acelorasi ministri care au primit aviz negativ de la comisiile parlamentare.

Norica Nicolai a amintit de faptul ca Traian Basescu a obiectat fata de numirea sa ca ministru al Justitiei in 2008, facandu-i publica si mapa profesionala, insa in prezent nu mai respecta principiul potrivit caruia o persoana care a primit un aviz negativ nu mai poate fi nominalizata a doua oara.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News