Motivul pentru care Ciolacu nu-l poate ierta pe presedintele Iohannis. "E cea mai mare mizerie, ca am stat si am tacut pana acum"

Miercuri, 02 Iunie 2021, ora 00:226626 citiri
Motivul pentru care Ciolacu nu-l poate ierta pe presedintele Iohannis. "E cea mai mare mizerie, ca am stat si am tacut pana acum"
Ciolacu si Iohannis se evita reciproc chiar daca exista evenimente unde sunt nevoiti sa se salute. FOTO Hepta

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca nu are nicio comunicare cu presedintele Klaus Iohannis si respinge acuzatiile conform carora ar exista o intelegere intre el si seful statului. "Sa iasa public sa-si ceara scuze nu mie, nu parlamentarilor... oamenilor care au votat cu PSD", sustine Ciolacu, referindu-se la presedintele Klaus Iohanis.

"Cand aud pe unu: Ciolacu si PSD-ul sunt intelesi cu Iohannis. N-am, dom-le, ce sa ma inteleg cu ei! Eu pe Iohannis nu-l iert si nu stau de vorba cu el. Pana nu iese public si-si cere scuze cu ciuma rosie.. e cea mai mare mizerie, ca am stat si am tacut pana acum", a afirmat Marcel Ciolacu, marti seara, intr-om emisiune la Romania Tv.

Intrebat daca are vreun fel de comunicare cu seful statului, Ciolacu a reafirmat ca asteapta din partea presedintelui scuze adresate votantilor PSD.

"Ce comunicare sa avem? Noi suntem in opozitie, a zis ca PSD-ul nu mai conteaza politic... Sa iasa public sa-si ceara scuze nu mie, nu parlamentarilor... oamenilor care au votat cu PSD. Vrea sa-i spun eu la televizor - dar stie la fel de bine ca si mine - de unde e ciuma rosie, cine a scos-o. Cum poti sa instigi in halul asta tu, presedintele Romaniei? Acuma vine copy-paste asta, domnul Citu si vine la fel: dom-le administratiile PSD... ma, nu-ti e rusine, ca scot toate hartiile acu cum dai mita la fiecare administratie PNL?", a adaugat Ciolacu.

Comentarii