Motiunea simpla "PSD are alergie la justitie", dezbatuta luni in Camera Deputatilor

Luni, 08 Septembrie 2014, ora 08:56 1323 citiri
Foto: Arhiva

Motiunea simpla "PSD are alergie la justitie" va fi dezbatuta luni, de la ora 17:00, in plenul Camerei Deputatilor, urmand sa primeasca votul final in sedinta de marti.

Pe agenda Camerei Deputatilor a ramas in asteptare din sesiunea ordinara trecuta, pentru dezbatere, motiunea simpla intitulata "PSD are alergie la Justitie" depusa de PDL si PNL pe 2 iulie. Motiunea simpla a PNL si PDL este indreptata impotriva ministrului Justitiei, Robert Cazanciuc, Opozitia solicitandu-i acestuia sa explice care a fost implicarea sa in "cazul Duicu" si in propunerea Elisabetei Ponea pentru sefia Sectiei Judiciare a DNA.

Zgonea, despre motiunea de cenzura: Cum sa ma tem la ce majoritate am?

De asemenea, luni, in sedinta de plen, vor fi dezbatute proiectele de lege privind reducerea CAS cu 5 puncte procentuale la angajator si amnistia fiscala pentru pensionari, mame si bugetari care au primit pe 2 septembrie rapoarte de admitere in comisiile de specialitate ale Camerei Deputatilor. Aceste proiecte vor primi fi votate marti, in sesiunea de vot final.

"Timpii (de dezbatere pentru grupurile parlamentare - n. red.) si celelalte elemente legate de aceasta motiune simpla vor fi stabilite in sedinta Biroului Permanent de luni, in asa fel incat martea viitoare, la ora 13:00, sa poata fi dat votul final pe proiectele care vor fi discutate luni si pe motiunea prezentata de opozitie", a spus saptamana trecuta, dupa sedinta Biroului Permanent, secretarul Camerei Deputatilor, Niculae Mircovici.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News