Motiunea simpla "Guvernul USL - frana de motor a bugetului", dezbatuta si votata marti

Marti, 23 Octombrie 2012, ora 09:37 2107 citiri

Motiunea simpla "Guvernul USL - frana de motor a bugetului", initiata de PDL, urmeaza sa fie dezbatuta si votata marti in plenul Camerei Deputatilor.

Motiunea simpla a grupului parlamentar PDL a fost initiata de 59 de democrat-liberali.

In urma cu doua saptamani, PDL a retras motiunea simpla pe buget pentru a i se aduce modificari textului, printre acestea si renuntarea la solicitarea demisiei ministrului Finantelor, Florin Georgescu. Motiunea a fost depusa din nou in plenul Camerei, martea trecuta.

Prim-vicele PDL Cezar Preda a explicat ca partidul a retras motiunea simpla pe buget nu pentru ca nu aveau ce scrie in ea, ci pentru ca era programata sa se dezbata in prima zi a Congresului PPE.

"Ati observat ca am retras motiunea simpla pe care o reintroducem, nu pentru ca nu am avut ce scrie in ea cum afirma mincinosul de Ponta, ci pentru ca au pus (USL - n.red.) dezbaterea motiunii chiar in prima zi a Congresului PPE in Parlamentul Romaniei ca sa stiti exact de ce am retras-o", a argumentat democrat-liberalul.

Motiunea vine in contextul in care premierul Victor Ponta a declarat, recent, ca Guvernul nu dispune de fonduri pentru ultimele 45 de zile din an, pentru ca apoi sa revina spunand ca plata salariilor si pensiilor se va face din atragerea de fonduri din alte parti.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com
Comentarii
Poza MosGerila
MosGerila
rank 5
Este normal: pe panta pe care au apucat-o, doar frina le trebuie.