Motiunea simpla "Daunatorii USL distrug agricultura", dezbatuta marti

Marti, 09 Octombrie 2012, ora 09:52 1834 citiri

Plenul Camerei Deputatilor va dezbate, marti, motiunea simpla pe agricultura initiata de PDL, cu titlul "Daunatorii USL distrug agricultura".

In textul motiunii, PDL acuza actuala guvernare ca nu a respectat o serie de promisiuni facute fermierilor, nu a procedat la restructurarea Ministerului Agriculturii si nu a sprijinit infiintarea Camerelor agricole.

PDL depune marti motiunea simpla "Daunatorii USL distrug agricultura"

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, afirma ca motiunea anuntata de PDL este un prilej bun pentru a prezenta Parlamentului problemele create in acest sector de democrat-liberali, dar si lucrurile bune initiate in aceasta perioada pentru agricultura.

"Abia astept sa spun Parlamentului cum PDL a devalizat sistemul de irigatii din Romania, cum a concediat 3.000 de oameni din sistemul de imbunatatiri funciare si cum a externalizat toate serviciile pe care Agentia de Imbunatatiri Funciare trebuie sa le presteze cu personal propriu.

O sa explic, de asemenea, de ce bugetul MADR este cel mai mic buget de dupa 1989 si cum acesta a fost directionat, din pacate, catre firmele de partid. O sa imi faca placere sa fac acest lucru si la nivelul Parlamentului, cu toate ca am mai vorbit in public de toate aceste probleme", declara ministrul Agriculturii.

El preciza ca motiunea simpla ii va oferi ocazia de a prezenta si lucrurile bune care s-au facut pentru agricultura in aceasta perioada.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
Poza MosGerila
MosGerila
rank 5
Aceasta motiune va fi urmata de "Daunatorii USL distrug industria".