Motiunea impotriva Ministrului Transporturilor, respinsa

Marti, 22 Noiembrie 2011, ora 12:43 999 citiri
Foto: Arhiva

Deputatii au respins marti motiunea simpla depusa de USL impotriva ministrului Transporturilor, Anca Boagiu, cu 162 de voturi.

Principalele acuze aduse in motiunea simpla, intitulata "Panglicile doamnei ministru Boagiu", au fost legate de gradul redus de absorbtie al fondurilor europene si de promisiunea ca la inceputul lui 2012 vom avea 1.000 de kilometri de autostrada, anunta Tvr Info.

Semnatarii documentului au semnalat lipsa de performanta a ministrilor PDL la conducerea Ministerului Transporturilor si au cerut explicatii in legatura cu licitatii contestate, cu situatia "ingrijoratoare" a transportului feroviar, cu gestionarea "defectuoasa" a transportului aerian, cu lipsa unei strategii coerente pentru absorbtia fondurilor europene si cu "risipa" banului public in mijlocul crizei pentru lucrari de infrastructura.

Dezbaterile pe marginea motiunii simple pe Transporturi, de luni, au generat replici contradictorii intre Putere si Opozitie, dar si prilej pentru comentarii inedite, precum cel al deputatului PDL Ioan Oltean, care le-a transmis celor de la USL ca au "aterizat din Tanganica", prin criticile aduse Ancai Boagiu.

Ioan Oltean a declarat, in cadrul dezbaterilor asupra motiunii simple "Panglicile doamnei ministru Boagiu", ca aceasta nu are nici un fundament, anuntand ca grupul PDL va respinge motiunea USL.

In acest sens, el a afirmat ca atat motiunea, cat si tema suspedarii presedintelui Basescu sunt doar doua teme pe care Opozitia le-a "inventat" pentru a masca propriile ei probleme.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com