Motiune simpla impotriva ministrului Sanatatii, dupa haosul salarizarii. Se pregateste una si pentru Olguta Vasilescu

Luni, 16 Aprilie 2018, ora 17:47 1732 citiri
Foto: Arhiva Facebook/Federatia Sanitas

Liderii Partidului National Liberal au anuntat, luni, dupa sedinta Biroul Executiv al Partidului National Liberal, ca vor depune o motiune simpla impotriva ministrului Sanatatii, Sorina Pintea.

Vicepresedintele PNL, Florin Roman, a lansat un avertisment si pentru ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, pe care o considera vinovata pentru haosul din sistemul de salarizare.

"Biroul Executiv al Partidului National Liberal a luat astazi decizia ca Partidul National Liberal sa depuna o motiune simpla la Camera Deputatilor impotriva ministrului Sanatatii, doamna Pintea. Nu o vom uita nici pe doamna Olguta Vasilescu intrucat noi consideram ca cei doi ministri sunt principalii vinovati pentru punerea in pericol a vieti pacientilor din spitale pentru haosul din sistemul de salarizare, pentru dezastrul in aprovizionarea cu medicamente", a declarat vicepresedintele PNL, Florin Roman.

Liderul PNL anunta ca va veni o noua criza a medicamentelor.

"Este foarte clar ca se prefigureaza o noua a medicamentelor similare pentru medicamente oncologice si, aici, ma refer la acest platina", a mai spus Roman.

Vezi aici unde s-a protestat luni si ce revendica angajatii din spitale

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News